Antoinette Knappertstraat 4 image 1
Antoinette Knappertstraat 4 image 1
Antoinette Knappertstraat 4 image 1
Antoinette Knappertstraat 4 image 1
Antoinette Knappertstraat 4 image 1
Antoinette Knappertstraat 4 image 1
Antoinette Knappertstraat 4 image 1
Antoinette Knappertstraat 4 image 1
Antoinette Knappertstraat 4 image 1
Antoinette Knappertstraat 4 image 1
Antoinette Knappertstraat 4 image 1
Antoinette Knappertstraat 4 image 1
Antoinette Knappertstraat 4 image 1
Antoinette Knappertstraat 4 image 1
Antoinette Knappertstraat 4 image 1
Verkocht Rotterdam

Antoinette Knappertstraat 4

icon surface 181m²
icon price € 1.025.000 v.o.n.
icon type 2-onder-1-kapwoning
icon rooms 3 slaapkamers
icon bathrooms 1 badkamers

Omschrijving

Villapark ’s-Gravenland (bouwnummer 48)

Stelt u zich eens voor… wonen op een toplocatie aan de fameuze ’s-Gravenweg in een halfvrijstaande villa op eigen grond.

Projectontwikkelaar Vervat Vastgoed heeft een zeer fraai en ruim opgezet project ontwikkeld van 48 halfvrijstaande villa’s op aangename percelen variërend in grootte en met parkeergelegenheid op eigen grond. De eerste 46 woningen zijn reeds gerealiseerd en opgeleverd aan de nieuwe bewoners.

De laatste twee woningen zijn momenteel beschikbaar voor aankoop. Het gaat om de bouwnummers 47 en 48.
Bouwnummer 47 (adres Antoinette Knappertstraat 6 te Rotterdam) heeft een kavelgrootte van circa 311m².
Bouwnummer 48 (adres Antoinette Knappertstraat 4 te Rotterdam) heeft een kavelgrootte van circa 273m².

De halfvrijstaande villa’s zijn ontworpen door de architecten van de A1 Ontwerpgroep, geïnspireerd door de ‘dertiger jaren’. Nergens uitbundig of overdreven, maar ingetogen en tijdloos. Dat is juist het kenmerk van ware klasse. Daarnaast zijn er bij de twee woningen reeds diverse uitbouwmogelijkheden en dakkapellen gekozen en binnen de optiemogelijkheden zijn nog verdere persoonlijke wensen te selecteren, zodat een echte droomwoning gerealiseerd kan worden.

Als bouwer is dé villabouwer van Nederland, Van Houwelingen Rotterdam ingeschakeld. De Woningborg-garantie geeft u nog eens extra zekerheid.

Duurzaamheid in optima forma, want alle huizen worden volgens het nieuwste Bouwbesluit gebouwd, compleet met warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen, HR++ isolerende beglazing en natuurlijk energielabel A. Dat vertaalt zich in een toekomstbestendig huis met lage energielasten.

En over een toplocatie gesproken! Villapark ’s-Gravenland is een rustige, verkeerluwe enclave aan de ’s-Gravenweg, omgeven door singels en met alle voorzieningen nabij. Niet alleen winkelcentrum Prinsenland, openbaar vervoer en uitvalswegen, maar ook scholen, sportverenigingen, golfbanen en natuurlijk het Kralingse Bos en Plas. Zo mooi zou iedereen wel willen wonen.

Bijzonderheden:
- De twee woningen vormen onderdeel van project Villapark 's-Gravenland
- De bouw van de woningen zal binnenkort aanvangen, omgevingsvergunning is verstrekt en onherroepelijk
- Afwerking sanitair is in basis casco
- De woningen zijn niet te bezichtigen
- Keukeninrichting is niet in de prijs opgenomen, aansluitpunten voor apparatuur conform (nul)tekeningen


Disclaimer:
Ondanks dat de verkopende makelaars deze aanmelding met grote zorgvuldigheid hebben samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en uitsluitend indicatief. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

phone +31 (0) 10 22 508 22
mail info@hulstkampgroep.nl
Leslie de Ruiter
Leslie de Ruiter
l.deruiter@R365.nl

Kenmerken

Overdracht
Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Bouw
Soort woonhuis
Villa, 2-onder-1-kapwoning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021-2030
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
181m²
Inhoud
450m³
Indeling
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Verdiepingen
2
Voorzieningen
Mechanische ventilatie
Energie
Isolatie
Volledig geisoleerd
Warm water
Centrale voorziening
Verwarming
Warmtepomp
Buitenruimte
Ligging
Aan park, Aan rustige weg, Aan het water, residential
Balkon
Ja
Tuin
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
Achtertuin
Oost, 76m², 949×802cm
Schuur
Vrijstaand hout
Garage
Soort garage
Parkeerplaats

Ligging

[ { "address": "Antoinette Knappertstraat 4", "zipCode": "3065 EL", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9235739, "lng": 4.5563913, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Interesse in Antoinette Knappertstraat 4?

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

phone +31 (0) 10 22 508 22
mail info@hulstkampgroep.nl
Leslie de Ruiter
Leslie de Ruiter
l.deruiter@R365.nl