Aankoopmakelaar

ALS U EEN HUIS GAAT KOPEN,
WILT U DE BESTE DEAL.

Tijdens het kopen van een huis komen er tal van zaken op u af. U moet in korte tijd veel belangrijke beslissingen nemen. Hoe reëel is de vraagprijs? Met welke specifieke juridische zaken moet u rekening houden? Is een bouwkundige keuring nodig? Doet u een bod met ontbindende voorwaarden? Hoe hoog of hoe laag moet ik bieden?

Aankoop

Bij een andere makelaar een leuk huis gezien maar nog niet zeker van uw zaak? 

Hulstkamp Makelaars is een gerenommeerd kantoor dat u graag met raad terzijde staat als aankoopmakelaar. Met meer dan 40 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat u met een gerust hart een huis koopt èn tot de meest optimale transactie komt. Wij onderhandelen scherp en onderbouwd voor u.

 

En voor de woningen boven 1 miljoen euro profiteert u van onze marktkennis als marktleider in dit segment en last-but-not-least van onze exclusive affiliation met R365 International Real Estate, wereldwijd marktleider in het topsegment en met 950 internationale kantoren die nauw samenwerken.

Op aanvraag hebben wij tal van referenties van tevreden cliënten beschikbaar.

Aankoop

Heeft u een woning op het oog of bent u op zoek naar een passende woonruimte?

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms