Rodezand 3 E 28 image 1
Rodezand 3 E 28 image 1
Rodezand 3 E 28 image 1
Rodezand 3 E 28 image 1
Rodezand 3 E 28 image 1
Rodezand 3 E 28 image 1
Rodezand 3 E 28 image 1
Rodezand 3 E 28 image 1
Rodezand 3 E 28 image 1
Rodezand 3 E 28 image 1
icon surface 85m²
icon price € 639.000 k.k.
icon type Portiekflat
icon rooms 2 slaapkamers

Omschrijving

Zeer aantrekkelijk drie-kamer appartement van ca. 85 m² In de prestigieuze nieuwbouwtoren POST aan de beroemde Coolsingel in Rotterdam, een toekomstige skyscraper van internationale allure!

ENKELE PLUSPUNTEN
+ bouw is gestart
+ energielabel A, ondermeer WKO installatie, vloerverwarming- en koeling
+ extra hoge plafonds
+ diverse internationale architectuurprijzen gewonnen
+ spectaculair zicht over wereldstad Rotterdam
+ toparchitect Eran Chen van ODA Architecture uit New York
+ project POST is een combinatie van vijf sterren hotel, spectaculaire appartementen, hoogwaardige horeca en gevarieerde retail
+ de allermooiste centrale entree: de oude hal van het voormalige Postkantoor (zie artist impressions)
+ optioneel faciliteiten van het vijf sterren hotel dat deel uitmaakt van POST

POST
POST, een multifunctioneel concept met een hotel, spectaculaire appartementen, hoogwaardige horeca, gevarieerde retail en een publieke doorgang voor aansluiting van de Rodezand met de nieuwe Coolsingel.

Even verbindend als ambitieus. Even toegankelijk als majestueus: het postkantoor is een icoon dat zich veel te lang verdekt heeft opgesteld. Eindelijk wordt het gebouw weer in ere hersteld zodat het mee kan in de internationale beweging van de allesomvattende stad.

Het postkantoor was decennialang het toonbeeld van bedrijvigheid en noeste arbeid. Dat gaat het weer worden. En meer. POST wordt een fonkelend sieraad aan een groener, toegankelijker Coolsingel. Met een prachtige toren die de Rotterdamse skyline nog spannender maakt.

Het postkantoor is met het gemeentehuis en het beursgebouw één van de drie gebouwen aan de Coolsingel die de Duitse bombardementen heeft doorstaan. Mede daarom heeft het een bijzonder plekje in het hart van iedere Rotterdammer.

Om het postkantoor met succes nieuw leven in te blazen, is het van groot belang met respect en begrip om te gaan met de bijzondere geschiedenis van het gebouw, maar het tegelijkertijd in te zetten als levendig nieuw middelpunt van deze unieke locatie.

De woontoren zal het open binnenhof overspannen, evenals de Rodezand-vleugel aan de achterzijde van het gebouw. De toren van ca. 150 meter hoog is de uiting van een sterk verfijnde nieuwe kijk op zowel het stadsleven als de architecturale onderdelen van het postkantoor, waarmee de elegantie van de centrale hal wordt voortgezet in de toren. Deze moderne toevoeging aan de verzameling gebouwen en monumenten in de Coolsingelbuurt zal hun bijzondere nalatenschap voortzetten.

Aan de Rodezand komt de entree voor de woningen, recht tegenover het Timmerhuis. De woontoren omvat 305 luxe appartementen. Veel woningen zijn uniek en dat resulteert in 70 verschillende woningtypen. Vanaf de 23ste verdieping zijn de koopwoningen gesitueerd. Elke woning beschikt over een ruim balkon en een geweldig uitzicht over de stad.

** DE BOUW IS GESTART! **

Een impressie:

BEGANE GROND
De allermooiste centrale entreehal: die van het voormalige, monumentale Postkantoor

28e VERDIEPING
Welkom op de 28e verdieping met spectaculair uitzicht over wereldstad Rotterdam!

Entree

Living ca. 34 m² met open keuken

Twee slaapkamers van ca. 16 en 12 m²

Eén badkamer

Separaat toilet

Balkon ca. 7 m²

Inpandige berging ca. 4 m²

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard, ook indien één of meer partijen zich als professionele koper kwalificeren.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Bel of mail ons om een afspraak op ons kantoor te maken, waarbij wij u alle ins-and-outs kunnen vertellen over dit spectaculaire appartement.

Bezichtigen is uiteraard niet mogelijk, project POST is immers nog in aanbouw maar u bent op afspraak van harte welkom op ons kantoor.

phone +31 (0) 10 22 508 22
mail info@hulstkampgroep.nl
Leslie de Ruiter
Leslie de Ruiter
l.deruiter@R365.nl

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 639.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Bouw
Soort appartement
Portiekflat, Appartement
Woonlaag
28
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2025
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
85m²
Inhoud
255m³
Indeling
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Lift, Mechanische ventilatie
Energie
Energielabel
A
Rodezand 3 E 28

Enthousiast geworden?

Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging van
Rodezand 3 E 28, Rotterdam.

Plan bezichtiging

Ligging

[ { "address": "Rodezand 3", "zipCode": "3011 AM", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9204191, "lng": 4.4819574, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Interesse in Rodezand 3 E 28?

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

phone +31 (0) 10 22 508 22
mail info@hulstkampgroep.nl
Leslie de Ruiter
Leslie de Ruiter
l.deruiter@R365.nl