Houtlaan image 1
Houtlaan image 1
Houtlaan image 1
Houtlaan image 1
Houtlaan image 1
Houtlaan image 1
Houtlaan image 1
Houtlaan image 1
Houtlaan image 1
Houtlaan image 1
Houtlaan image 1
Houtlaan image 1
icon surface 720m²
icon price € 4.000.000 k.k.
icon type Penthouse
icon rooms 6 slaapkamers

Omschrijving

Een penthouse-appartement zó groot dat je erin kunt voetballen...

Dit casco penthouse-appartement van ca. 720 m² is gesitueerd in de Highrise van het prestigieuze project De Zalmhaven. Deze hoogste woontoren van Nederland torent prominent uit boven de toch al niet kinderachtige skyline van Manhattan aan de Maas, zoals Rotterdam ook wel wordt genoemd.

** Heeft u de spectaculaire video al bekeken...? **

Naast de ca. 720 m² vloeroppervlak zijn er diverse balkons van in totaal ca. 80 m². En natuurlijk 360 graden uitzicht rondom. U zult uw ogen uitkijken!

Het penthouse-appartement wordt geheel CASCO opgeleverd; uw interieurarchitect kan vandaag al aan de slag om het enorme vloeroppervlak geheel conform uw wensen in te vullen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een:

+ uiterst royale living
+ woonkeuken waar een sterrenchef jaloers op zou zijn
+ aantal slaapkamers cq master suites met badkamers
+ bioscoop
+ wellness met fitness, sauna en Turks stoombad
+ bibliotheek
+ bar
+ privé-kantoor
+ wijnkamer
+ ruimte voor au-pair, of inwonend (zorg) personeel
+ gastenverblijf of inwonende familie
+ etc etc

De getoonde artist impressions zijn ter inspiratie voor de nadere invulling van dit casco penthouse-appartement.

DIVERSE INGANGEN
Let op: het penthouse-appartement heeft diverse voordeuren, waardoor de verschillende gebruiksmogelijkheden ook separaat toegankelijk zijn.

PENTHOUSE DE ZALMHAVEN
De penthouses in De Zalmhaven worden casco opgeleverd, zodat u deze naar eigen wens en smaak kunt inrichten en indelen. U vindt de penthouses, net als de appartementen, zowel hoog in de toren als op lagergelegen verdiepingen. Ook hier kiest u uw uitzicht, van Maas en Wilhelminapier tot de skyline van de binnenstad.

De penthouses combineren grandeur van internationale allure met een op service gerichte leefomgeving. Nodig uw gasten uit voor een elegant diner tussen de wolken, in het restaurant op bijna tweehonderd meter hoogte. En wandel door de aangename centrale hal naar de gym voor uw dagelijkse workout.

PARKEREN
Optioneel zijn voor de penthouses twee parkeerplaatsen beschikbaar. De koopsom bedraagt € 50.000 k.k. per parkeerplaats.

PROJECTONTWIKKELAARS
Project De Zalmhaven is ontwikkeld door de gerenommeerde projectontwikkelaars Amvest en AM.

ARCHITECT
Toren I in project De Zalmhaven is ontworpen door Dam & Partners Architecten, torens II en III zijn ontworpen door Kaan Architecten.

DISCLAIMER
Ondanks dat deze aanmelding met grote zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn. Alle informatie heeft nadrukkelijk een indicatief karakter. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Bezichtigen van het casco penthouse-appartement is mogelijk. Op afspraak zijn zowel u als uw interieurarchitect van harte welkom.

phone +31 (0) 10 22 508 22
mail info@hulstkampgroep.nl
Leslie de Ruiter
Leslie de Ruiter
l.deruiter@R365.nl

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 4.000.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Bouw
Soort appartement
Penthouse, Appartement
Woonlaag
30
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2022
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
720m²
Inhoud
1.912m³
Indeling
Aantal kamers
12
Aantal slaapkamers
6
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Lift
Energie
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Volledig geisoleerd
Verwarming
Stadsverwarming, Vloerverwarming geheel
Buitenruimte
Ligging
Aan het water, In centrum, In woonwijk, Vrij uitzicht
Garage
Soort garage
Parkeerkelder, Parkeerplaats
Houtlaan

Enthousiast geworden?

Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging van
Houtlaan, Rotterdam.

Plan bezichtiging

Ligging

[ { "address": "Houtlaan 0", "zipCode": "3016 DA", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9098026, "lng": 4.4803036, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Interesse in Houtlaan?

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

phone +31 (0) 10 22 508 22
mail info@hulstkampgroep.nl
Leslie de Ruiter
Leslie de Ruiter
l.deruiter@R365.nl