Reelaan image 1
Reelaan image 1
Reelaan image 1
Reelaan image 1
Reelaan image 1
Reelaan image 1
Reelaan image 1
Reelaan image 1
Reelaan image 1
Reelaan image 1
Reelaan image 1
Reelaan image 1
Reelaan image 1
Reelaan image 1
Reelaan image 1
Reelaan image 1
Reelaan image 1
Reelaan image 1
Reelaan image 1
Reelaan image 1
Reelaan image 1
Reelaan image 1
Reelaan image 1
Reelaan image 1
Reelaan image 1
Reelaan image 1
Reelaan image 1
icon surface 1.389m²
icon land 8.030m²
icon price Op aanvraag
icon type Vrijstaande woning
icon rooms 7 slaapkamers
icon bathrooms 6 badkamers

Omschrijving

Deze majestueuze kasteelvilla vormt een klasse apart. Architectuur, stijl, materiaalgebruik, detaillering, kwaliteit, comfort en uitstraling staan garant voor een woonbeleving op – ook internationaal gezien – het hoogst denkbare niveau. De residentie en omliggende parktuin zijn in elk opzicht magnifiek en onvergelijkbaar.

* VERKOOP BIJ VRIJWILLIGE INSCHRIJVING *
Er is sprake van een verkoop bij vrijwillige inschrijving. Het spreekt voor zich dat sprake is van een object uit het absolute topsegment van de Nederlandse woningmarkt.

Serieuze gegadigden worden uitgenodigd een afspraak te maken voor een bezichtiging van deze zeer exclusieve villa. U kunt nadien besluiten of en zoja voor welk bedrag u een bieding wilt uitbrengen.

Uitsluitend schriftelijke biedingen per email kunnen in behandeling worden genomen. Uw bieding dient tenminste te bevatten:

1. Hoogte van de koopsom
2. Indicatie van de door u gewenste opleverdatum
3. Wel/geen voorbehoud

De inschrijving sluit op 14 juni 2024 om 16.00u. Uiterlijk dan dient uw bieding per email bij Christie’s International Real Estate|R365 binnen te zijn. Let op: een tussentijds knock-out offer is mogelijk.

De verkoop vindt plaats onder voorbehoud van gunning en er kan om een bewijs van financiële gegoedheid worden gevraagd.

DE KASTEELVILLA
Dit prachtpand is in 2013, met veel respect voor de historische grandeur die het moest meekrijgen, gerealiseerd door de gerenommeerde bouwer Vlassak Verhulst, maar de neoklassieke elementen, fijn geciseleerde versieringen boven de ramen, een imposante gevel van ‘Euville Marbrier’ natuursteen en een prachtig leien dak geven de indruk dat dit unieke pand hier altijd gestaan heeft.

Achter deze rijke façade schuilt een ultiem familiehuis, waarin historische grandeur en state-of-the-art comfort in perfecte harmonie samengaan. Met een vloeroppervlak van in totaal maar liefst bijna 1.400 m², een inhoud van circa 6.000 m³ en energielabel A biedt dit wonderschone object het summum aan comfort en leefgenot.

SUMMARY
+ woonkamer, kantoor, muziekkamer, serre, eetkamer, family room, woonkeuken
+ gastenverblijf annex personeelsappartement
+ oranjerie met zwembad
+ lift naar alle vier verdiepingen
+ zeven slaapkamers annex suites, zes badkamers
+ geheel voorzien van airconditioning
+ vier openhaarden
+ wellness
+ bar/bioscoop
+ inpandige garage voor tien auto’s
+ hoge plafonds
+ parktuin van 8.030 m²
+ elektronisch en bouwkundig optimaal beveiligd, ondermeer zwaar gewapend en geïsoleerd glas, versterkte kozijnen, alarminstallatie, dubbele elektrische garagedeur etc
+ de villa verkeert in moderne en perfecte staat van onderhoud

A one of a kind Masterpiece.

SPECIFICATIE VLOEROPPERVLAK
Totaal ca. 1.389 m²
Gebruiksoppervlakte woonruimte ca. 1.083 m²
Overige inpandige ruimte ca. 306 m²

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging. Zoals aangegeven is sprake van een verkoop bij vrijwillige inschrijving. Het spreekt voor zich dat sprake is van een object uit het absolute topsegment van de Nederlandse woningmarkt.

phone +31 (0) 10 22 508 22
mail info@hulstkampgroep.nl
Leslie de Ruiter
Leslie de Ruiter
l.deruiter@R365.nl

Kenmerken

Overdracht
Prijs
Op aanvraag
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Bouw
Soort woonhuis
Villa, Vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2013
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
1.389m²
Perceeloppervlakte
8.030m²
Inhoud
5.980m³
Indeling
Aantal kamers
14
Aantal slaapkamers
7
Aantal badkamers
6
Verdiepingen
4
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Alarminstallatie, Zwembad, Lift, Airconditioning, Stoomcabine, Sauna, Binnenzwembad, Open haard, Domotica, CCTV
Energie
Energielabel
A
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
C.V.-ketel
Buitenruimte
Ligging
Aan bosrand, Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving, Nabij golfbaan, Privacy
Tuin
Tuin rondom
Garage
Soort garage
Inpandig, Parkeerkelder
Capaciteit
8
Afmetingen
235m²
Voorzieningen
Voorzien van verwarming, Voorzien van water, Met elektrische deur
Isolatie
Volledig geisoleerd
Reelaan

Enthousiast geworden?

Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging van
Reelaan, Bosch en Duin.

Plan bezichtiging

Ligging

[ { "address": "Reelaan 0", "zipCode": "3735 KL", "city": "Bosch en Duin", "lat": 52.1331641, "lng": 5.2441583, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Interesse in Reelaan?

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

phone +31 (0) 10 22 508 22
mail info@hulstkampgroep.nl
Leslie de Ruiter
Leslie de Ruiter
l.deruiter@R365.nl