Project STACK image 1 Project STACK image 1
Project STACK image 1 Project STACK image 1
Project STACK image 1 Project STACK image 1
Project STACK image 1 Project STACK image 1
Project STACK image 1 Project STACK image 1
Project STACK image 1 Project STACK image 1
Project STACK image 1 Project STACK image 1
Project STACK image 1 Project STACK image 1
Project STACK image 1 Project STACK image 1
Project STACK image 1 Project STACK image 1
Project STACK image 1 Project STACK image 1
Project STACK image 1 Project STACK image 1
Project STACK image 1 Project STACK image 1
Project STACK image 1 Project STACK image 1
icon price Op aanvraag
icon type Penthouse

Omschrijving

Verkoop gestart!

STACK is een expressief gebouw en al van ver herkenbaar. Een sculptuur van gestapelde blokken, allemaal in hun eigen kleurschakering. Het silhouet lijkt constant in beweging, net als de Maas. STACK is eigenzinnig van buiten en exclusief van binnen. Het gebouw biedt ruimte aan ruime eengezinswoningen met tuin, fraaie overhoekse appartementen met ruime balkons of terrassen en luxe penthouses. Grote ramen bieden een spectaculair uitzicht op de Maas, de haven, het park en de stad.

** Prijzen vanaf € 335.000 tot € 1.200.000 v.o.n. (en wanneer u beide penthouses combineert dan tot ca. € 2.400.000 plus samenvoegingskosten). **

De plek op de kop van de Müllerpier is uniek. Je woont straks omgeven door prachtige uitzichten over de stad, de Maas of naar de haven. Vanaf nu zijn de zeven verschillende woningtypes, die vernoemd zijn naar het uitzicht, te bekijken. Naar welk uitzicht of verdieping gaat jouw voorkeur uit?

STACK wordt een uniek landmark voor de stad. Dankzij de uitgesproken architectuur vormt het gebouw één geheel met het havengebied. Typisch voor de Müllerpier is de compositie van bouwblokken, wat ook terug komt in het ontwerp van STACK. Hierdoor ontstaat er een ideale mix van klein- en grootschaligheid met afwisselende hoogteniveaus. Daarnaast sluit het gevelmateriaal naadloos aan bij de kleuren en nuances die op de pier terugkomen. Het gebouw is dan wel een eyecatcher, maar rust en harmonie met de omgeving blijven essentieel. Dankzij dit samenspel met de omgeving wordt STACK een silhouet in beweging.

Het silhouet bepaalt het woningaanbod

STACK is de nieuwste woontoren van Rotterdam op het uiterste puntje van de Müllerpier. De 70 meter hoge toren met 22 verdiepingen wordt hoogwaardig afgewerkt. En dat gevoel van luxe begint al bij de ruime hoge entree; de lobby geheel van glas geeft toegang tot appartementen.

Bewoners kunnen veelal hun auto met behulp van 2 parkeerliften kwijt in de parkeergarage. Het gebouw beschikt daarnaast over een gezamenlijke fietsenstalling met plek voor ruim 100 fietsen. Verder beschikt bijna elke woning over een eigen externe berging die per lift bereikbaar is.

Alles in de buurt

Wie in STACK woont, heeft alles in de buurt en hartje Rotterdam dichtbij: op slechts 10 minuten fietsen. Het openbaar vervoer is op loopafstand, net als winkels voor de dagelijkse boodschappen. In de buurt is ook een basisschool gevestigd en een theater voor jong publiek: het Maaspodium. In de buurt zijn verder verschillende leuke horecazaken te vinden, zoals STROOM, Café Verhip en Restaurant Goud van Herman den Blijker.

In het Park aan de overkant van het water worden regelmatig festivals en evenementen georganiseerd. Het oudste park van Rotterdam is ook ideaal voor een rondje hardlopen en een heerlijke plek voor een zomerse picknick of barbecue. Ook vlakbij: sportcomplex Lloyd Multiplein. Op meerdere voetbal- en basketbalvelden kun je naar hartenlust sporten.

De woningen

Bekijk vanaf nu de woningtypes bestaande uit 77 appartementen, 2 luxe penthouses (eventueel samen te voegen tot 1 XXL penthouse) en 6 eengezinswoningen. De woontoren heeft daarmee een gevarieerd aanbod voor iedereen die direct wil wonen aan de Maas en op zoek is dat ene exclusieve plekje in Rotterdam.

PENTHOUSES (2 woningen)
4 kamers
ca. 158-166 m² (of eventueel samen te voegen tot ca. 324 m²)
Prijsindicatie € 1.200.000 v.o.n. per stuk

De twee penthouses - eventueel samen te voegen tot één XXL penthouse - in STACK zijn georiënteerd op de Maas, stad én de haven van Rotterdam met een mooi terras op het zuiden. De luxe en ruime woningen hebben een woonoppervlak variërend van circa 150 tot 170 m². De lichte woonkamer geeft toegang tot een royaal dakterras op het zuiden om optimaal van het waanzinnige uitzicht te kunnen genieten. De penthouses beschikken daarnaast over een apart balkon op het oosten of westen, dat bereikbaar is vanuit de slaapkamers en de keuken. De keuken is open of halfopen. De penthouses hebben 3 slaapkamers, een mogelijkheid tot studeerkamer, 1 of 2 badkamer(s) eventueel met bad, 1 of 2 apart(e) toilet(ten) en 2 bergingen. Andere ideeën voor de indeling? Uiteraard kan een interieurontwerper hiermee aan de slag om een indeling op maat te maken.

Type RING appartement (7 woningen)
3-4 kamers
ca. 90 - 150 m²
Prijsindicatie € 599.000 - € 1.050.000 v.o.n.

Een geweldig uitzicht op de Maas, het park bij de Euromast én de stad met daarnaast grote terrassen: dat kenmerkt de Ringappartementen op de 4e, 8e en 14e verdieping. Het woonoppervlak varieert van circa 90 tot maar liefst 150 m². Welke verdieping er ook wordt gekozen, de dakterrassen zijn altijd royaal en optimaal gericht op de zon. Deze ringappartementen beschikken over een royale entree, grote woonkamer met open keuken, minimaal 3 slaapkamers en een badkamer. De grotere Ringappartementen hebben zelfs nog een extra badkamer en-suite.

Type PARK appartement (18 woningen)
3-4 kamers
ca. 69-111 m²
Prijsindicatie € 335.000 - € 495.000 v.o.n.

De 18 overhoekse Parkappartementen hebben een woonoppervlak variërend van circa 75 tot 95 m² en bieden overhoekse uitzichten over de oude stad, het Park, de iconische Euromast en via de rivier ook op stadsdeel Rotterdam Zuid. Elk appartement van dit type beschikt over een loggia of een balkon op het oosten: als bewoner zie je de zon opkomen boven de stad. De Parkappartementen hebben een ruime entree, apart toilet, grote woonkamer met open keuken, 2 tot 3 slaapkamers, eventueel ruimte voor een aparte studeerkamer en een ruime badkamer.

RIVIER appartement (19 woningen)
4-5 kamers
ca. 97-136 m²
Prijsindicatie € 545.000 - € 735.000 v.o.n.

Ga je voor een waanzinnig overhoeks uitzicht op de Maas, dan heb je keuze uit 19 Rivierappartementen. Deze appartementen hebben een woonoppervlak variërend van circa 100 tot 140 m² en zijn georiënteerd op het zuiden en het oosten. De grote woonkamer met open keuken geeft toegang tot een zonnig balkon of loggia. Deze appartementen beschikken over 3 of 4 slaapkamers, een apart toilet, 1 of 2 badkamer(s).

HAVEN appartement (17 woningen)
3-4 kamers
ca. 89-143 m²
Prijsindicatie € 475.000 - € 750.000 v.o.n.

STACK biedt ruimte aan 17 Havenappartementen met uitzicht over de Maas. Met een woonoppervlak variërend van circa 90 tot 140 m² bieden deze volop ruimte en een fraai overhoekse beleving van de haven van Rotterdam. De appartementen zijn gelegen op het zuiden en beschikken over een loggia of balkon en hebben hiermee altijd een zonnige plek buiten. Deze is bereikbaar via de ruime woonkamer met open keuken. Elk appartement beschikt verder over een ruime entree, een apart toilet, 1 of 2 badkamer(s), 2 tot 3 slaapkamers waarvan sommige met eigen badkamer en een berging.

LLOYD appartement (15 woningen)
3-4 kamers
ca. 74-102 m²
Prijsindicatie € 415.000 - € 500.000 v.o.n.

Er zijn 17 Lloydappartementen in Stack, genoemd naar het uitzicht op het Lloydkwartier; het voormalige havengebied dat sinds eind vorige eeuw is veranderd in een nieuwe, karaktervolle wijk. Door de overhoekse beleving heb je uitzicht op zowel dit Lloydkwartier als de Maas en de Schiehaven. Deze appartementen hebben een woonoppervlak variërend van circa 75 tot 100 m² en zijn georiënteerd op het westen. Het Lloydappartement heeft een royale entree, woonkamer met open keuken, een apart toilet, een ruime badkamer, 2 tot 3 slaapkamers, een mogelijkheid tot studeerkamer en een berging.

Eengezinswoning (6 woningen)
4-5 kamers
ca. 106-185 m²
Prijsindicatie € 549.000 - € 849.000 v.o.n.

Wonen over twee lagen met een uitzonderlijk uitzicht op de Maas, de Sint Jobshaven en het Lloydkwartier: dat kan in een van de zes ruime eengezinswoningen in STACK. Het woonoppervlak varieert van 105 tot 170 m². Deze woningen beschikken over een ruime tuin, zonnig gelegen op het zuiden of het westen. Op de begane grond bevinden zich entree, apart toilet, woonkamer met open of halfopen keuken, een aparte berging, toegang tot het parkeerterrein en afhankelijk van het type ook ruimte voor een extra werkkamer. Op de verdieping beschikt elke eengezinswoning over minimaal 3 slaapkamers en een ruime badkamer.

De informatie op projectsite www.stackrotterdam.nl prevaleert te allen tijde.

Verkoop gestart!

De verkoop van project STACK is in volle gang.

Voor vragen over de nog beschikbare appartementen kunt u contact met ons opnemen, bel 010-2250822 of vul onderstaand formulier op onze site in.

Project STACK is ontwikkeld door Blauwhoed Projectontwikkeling in samenwerking met AM Wonen.

DISCLAIMER
De verkoopomschrijving inclusief artist-impressions en alle genoemde maten hebben een indicatief en voorlopig karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wijzigingen voorbehouden. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. De getoonde beelden zijn een schets- en conceptmatige weergave van het huidige ontwerp van STACK. In een later stadium worden deze impressies en plattegronden aangepast. Aan de getoonde beelden kunnen geen rechten worden ontleend.Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard. Uitsluitend de getekende en gewaarmerkte contractstukken zijn bindend voor de rechtsverhouding tussen partijen.

 

phone +31 (0) 10 22 508 22
mail info@hulstkampgroep.nl
Leslie de Ruiter
Leslie de Ruiter
l.deruiter@R365.nl

Kenmerken

Overdracht
Prijs
Op aanvraag
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Bouw
Soort appartement
Penthouse
Woonlaag
0
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021
Indeling
Voorzieningen
Lift
Buitenruimte
Ligging
Aan het water, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, Aan vaarroute, Nabij winkels
Balkon
Ja
Garage
Soort garage
Parkeerkelder
Project STACK

Enthousiast geworden?

Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging van
Project STACK, Rotterdam.

Plan bezichtiging

Ligging

[ { "address": "Project STACK 0", "zipCode": "3024 ET", "city": "Rotterdam", "lat": 51.901945598732, "lng": 4.4655345619629, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Interesse in Project STACK?

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

phone +31 (0) 10 22 508 22
mail info@hulstkampgroep.nl
Leslie de Ruiter
Leslie de Ruiter
l.deruiter@R365.nl