+31 (0)10 22 508 22

Duinweg 14

Prijs € 2.650.000 k.k. Beschikbaar

Omschrijving


Landhuis Baldershage, aangenaam! Dit riante, monumentale landhuis is prominent aanwezig in de toch al zeer fraaie villawijk De Kieviet.

Baldershage is gebouwd omstreeks 1915 en ontworpen door de gerenommeerde architect M.E. van de Wal. Zijn architectuur is karakteristiek voor de landelijke stijl van bouwen in de jaren '10 en '20 van de 20ste eeuw bij landhuizen, die geïnspireerd is op de Engelse Landhuisstijl en inheemse landelijke bouwstijl.

Met een pand als dit is het als met de beste wijnen. Zij moeten rijpen om op smaak te komen. En die smaak zit erin, tot in het kleinste detail. Tal van originele kenmerken zoals klassieke betimmeringen en glas-in-lood ramen zijn zorgvuldig gerestaureerd.

Deze rietgedekte villa is met oog voor detail en behoud van de originele kenmerken, zoals glas in lood ramen en klassieke betimmering, gerestaureerd en gemoderniseerd, waarbij de sfeer behouden is en het wooncomfort van deze tijd is.

Een pand dat uitermate geschikt is voor een groot gezin, eventueel met inwonende au-pair.

BEGANE GROND
Representatieve entree annex ontvangsthal met openhaard, bordestrap en authentiek gemetseld plafond, een specifiek stijlelement van de architect ;

garderobe en ruim toilet met voorportaal en marmeren wastafel ;

salon annex zitkamer met openhaard en erker ;

eetkamer met openhaard en origineel balkenplafond ;

studeerkamer ;

ruime woonkeuken met eigen zij-entree ;

stijlvolle 'Heerenkamer' met lambrisering en geornamenteerd plafond ;

wijnberging, wasruimte, berging en bijkeuken.

1e VERDIEPING
Royale overloop annex entresol met eiken vloerdelen, siersmeedijzeren balustrade en schitterende glaspartij met glas-in-lood-ramen ;

zes slaapkamers en twee badkamers, als volgt onderverdeeld":

master-bedroom met openhaard, walk-in-closet en ruime badkamer met ligbad, separate douche, dubbele wastafelpartij, vloerverwarming en toilet ;

nog vijf slaapkamers met vaste kasten en één met ruim balkon ;

tweede badkamer met douche, vloerverwarming, wastafel en toilet.

2e VERDIEPING
Overloop ;

twee slaapkamers ;

grote open zolder tot in de nok ;

bergkamer en zolderberging.

TUIN
Wat een heerlijke tuin!

Compleet met dubbele vrijstaande garage en een prachtige tuin; de oppervlakte van ca. 2.353 m² is met zorg aangelegd met een afgewogen combinatie van borders, terrassen, gazon en privacy.

Ook de bezonning is optimaal te noemen.

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dan raden wij u aan een afspraak voor een geheel vrijblijvende bezichtiging te arrangeren. Bezichtigen is op afspraak zowel tijdens kantooruren als op zaterdag mogelijk.

Kenmerken


Prijs
€ 2.650.000 k.k.
Wijk
Zuidwestelijk deel der gemeente
Locatie
Aan rustige weg, In woonwijk, In bosrijke omgeving
Postcode
2243 GH Wassenaar
Woningtype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1906-1930
Soort bouw
Bestaande bouw
Tuin
Ja, Tuin rondom
Parkeren
Garage, Inpandig
Kamers
13
Slaapkamers
9
Woonoppervlakte
498m²
Perceel
2.353m²
Inhoud
2480m³
Oplevering
in overleg

Delen


[ { "address": "Duinweg 14", "zipCode": "2243 GH", "city": "Wassenaar", "lat": 52.1277053, "lng": 4.3627815 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?