+31 (0)10 22 508 22

Hoekenburglaan 45

Prijs € 3.250.000 k.k. Beschikbaar

Omschrijving


Direct aan de Vliet gesitueerde, monumentale buitenplaats Hoekenburg. Met een pand als dit is het als met de beste wijnen: zij moeten rijpen om op smaak te komen. En die smaak zit erin, tot in het kleinste detail.

Niet voor niets is buitenplaats Hoekenburg onderscheiden met het ere-predikaat Rijksmonument. In 1809 is Hoekenburg in opdracht van de bekende familie Thorbecke gebouwd. Het object is weergaloos mooi, maar nergens overdadig. Dat is ook het kenmerk van ware klasse.

Hoekenburg is ook uitstekend geschikt voor een combinatie van wonen en werken; niet alleen is het pand uiterst royaal (vloeroppervlak ca. 837 m2), maar de dubbele opgang en de lift maken het object met recht multifunctioneel.

Over een pand als dit moet je eigenlijk niet schrijven, dat moet je met eigen ogen zien. Serieuze gegadigden nodigen wij dan ook van harte uit voor een vrijblijvende bezichtiging.

Alvast 'n impressie:

BEGANE GROND
representatieve entree met ontvangsthal

lift

riante woonkamer en suite

tussenkamer

karakteristieke serre

eetkamer

aangrenzende dubbele veranda

woonkeuken

twee voordeur, separate opgang

grote inpandige garage annex multifunctionele ruimte

1e VERDIEPING
overloop

zes slaapkamers, thans enkele als kantoor in gebruik

twee badkamers

balkon

dubbele trapopgang alsmede lift

pantry

2e VERDIEPING
overloop

drie slaapkamers

fitnessruimte

vier badkamers

wasruimte

technische ruimte

groot dakterras

TUIN
Heerlijke, direct aan de Vliet gesitueerde tuin.

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen wij ons voorstellen. Serieuze gegadigden adviseren wij dan ook een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging te arrangeren.

Bezichtigen is op afspraak zowel tijdens kantooruren als 's avonds of op zaterdag mogelijk.

Kenmerken


Prijs
€ 3.250.000 k.k.
Wijk
Voorburg West
Locatie
Aan het water, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Aan vaarroute, In bosrijke omgeving
Postcode
2275 TG Voorburg
Woningtype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1809
Soort bouw
Bestaande bouw
Tuin
Ja, Tuin rondom
Parkeren
Garage, Inpandig
Kamers
11
Slaapkamers
8
Woonoppervlakte
766m²
Perceel
2.032m²
Inhoud
3732m³
Oplevering
in overleg

Delen


[ { "address": "Hoekenburglaan 45", "zipCode": "2275 TG", "city": "Voorburg", "lat": 52.0574816, "lng": 4.3489325 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?