+31 (0)10 22 508 22

Bredaseweg 510

Prijs Op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving


Leven als Koning Willem II in het centrum van Tilburg


Landgoed Pineta kent een meer dan rijke historie en werd begin 20e eeuw door de befaamde tuinarchitect Maréchal met een passend bebossingsplan verder verfraaid en behoort inmiddels tot 1 van de mooiste privé landgoederen van Brabant.

Privacy in optima forma en een eldorado aan bos- en padenplan en bijbehorend parklandschap van ruim 9,5 hectare en ligt derhalve toch op “slechts” 500 meter van het centrum van Tilburg.

Pluspunten en enkele kenmerken:

- NSW-landoed (informeer naar de voordelen)
- 9.5 hectare! prachtig landgoed
- bungalow van ca.1.230 m3 (eventueel dubbele bewoning)
- carport
- speelweide
- kas en schuur (steen)
- 2 bouwvlakken!
- Golfclub Prise d’eau op dropshot afstand
- winkels, sportfaciliteiten op ca. 5 fietsminuten
- Universiteit en scholen eveneens op ca. 5 fiets minuten
- treinstation Tilburg-Universiteit op ca. 5 fiets minuten
- Breda en ’s-Hertogenbosch op ca. 20 autominuten
- Luchthaven Eindhoven op ca. 30 autominuten

Kortom: leven als een koning in het hart van Tilburg!

De bungalow herbergt:

- Living 1
- Living 2
- Keuken
- Bijkeuken
- Kelder
- 4 slaapkamers
- 2 badkamers
- studiekamer
- 2 ruime afzonderlijke kelders
- een ruime entree/onvangsthal
- een 2e hal aan de achterzijde en extra toilet

Het pand geeft de mogelijkheid voor een dubbele bewoning en zo ook een 2e ingang behoort tot de mogelijkheden.

Tevens heeft het perceel in principe 2 bouwvlakken zodat in principe een extra bouwblok van ca. 500m3 gebouwd mag/kan worden. Bron: ruimtelijkeplannen.nl . Koper dient dit zelf nader te onderzoeken, verkoper en makelaar garanderen dit niet.

Pineta is op basis van de Natuurschoonwet 1928 gerangschikt als NSW-landgoed. Deze wet biedt bijzondere regelingen in de vorm van voordelen op basis van toepassing van erf- en schenkbelasting, overdachts- en vennootschapsbelasting, inkomsten en gemeentelijke belastingen waaronder de WOZ. Daarbij bestaan er subsidieregelingen. Zie hiervoor o.a. de site van de uitvoerende dienst van het ministerie van Economische zaken: https://mijn.rvo.nl/natuurschoonwet-landgoed-als-natuurschoon

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Maak dan zeker een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging van dit unieke landgoed.

Kenmerken


Prijs
Op aanvraag
Wijk
Zuid
Locatie
In centrum, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving
Postcode
5036 NB Tilburg
Woningtype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1989
Soort bouw
Bestaande bouw
Tuin
Ja, Tuin rondom
Parkeren
Garage, Vrijstaand steen
Kamers
7
Slaapkamers
5
Woonoppervlakte
335m²
Perceel
9,5ha
Inhoud
1230m³
Oplevering
in overleg

Delen


Video


[ { "address": "Bredaseweg 510", "zipCode": "5036 NB", "city": "Tilburg", "lat": 51.55859, "lng": 5.0285265 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?