+31 (0)10 22 508 22

Waspiksedijk 14

Prijs € 1.000.000 k.k. Beschikbaar

Omschrijving


Onopvallend gelegen, in alle rust en privacy, presenteren wij u graag deze stijlvolle vrijstaande dijkwoning, voorzien van riante en prachtig aangelegde tuin, waarbij het uiterst sfeervol riet gedekt zwembadhuis alle mogelijkheden en genot biedt dat u wenst. Centraal gelegen nabij de haven en grenzend aan het natuurgebied “Den Duiver”, de grotere Brabantse plaatsen onder handbereik en de grotere randstad steden binnen een uur bereikbaar.

Binnenkomst vindt plaats middels een elektrisch gietijzeren poort alwaar zich een ruime entree bevindt en meerdere auto’s geparkeerd kunnen worden. De aanwezige garage is verbouwd tot kantoor annex woonruimte voor de zoon des huizes en heeft een eigen toilet en keukenblok.

De beschutte woning heeft een zeer grondige reconstructie ondergaan en biedt naast ruimte een uiterst sfeervolle, gemoderniseerde uitstraling en draagt maximaal bij aan het woongenot.

Extra binnenruimte is mogelijk gemaakt door de partiële onderkeldering (souterrain) alwaar zich 2 slaapkamers bevinden, die via een aparte voorruimte bereikbaar is en waar daglicht op verschillende punten toegang heeft. Eveneens prachtig afgewerkt en is voor verschillende doeleinde geschikt.

Een korte schets van dit heerlijke woonhuis:

Begane grond:

De prachtige woonkeuken ligt aan de achterzijde van de woning en is bereikbaar vanaf het riante terras, waar binnen buiten lijkt en buiten binnen. Een groter ruimtelijke effect is gecreëerd door het extra hoge plafond. De robuuste van massief notenhouten keuken is een plezier voor de culinair specialist, voorzien van diverse Miele apparatuur, en is speels met een spoeleiland voorzien met aan 1 zijde een bar. Uw ontbijt aan de bar met uitzicht over de prachtige diepe tuin, wij tekenen er voor!

Vanuit de keuken is de beleving van de woonkamer eveneens groots te noemen en is bereikbaar middels een kleine opstap te bereiken. De sfeervolle natuurstenen vloer met vloerverwarming krijgt een extra mooi contrast door de fraai en strak gestucte wanden en plafond en zorgt dat de voorkamer een uiterst comfortabel en huiselijk effect biedt.
Vanuit de woonkamer, met zicht op de tuin, is zowel het souterrain en de bovengelegen etage bereikbaar. De open trap biedt wederom een ruimtelijk effect. De 1e etage herbergt 2 ruime slaapkamers. Een 3e slaapkamer is op dit moment omgetoverd tot een walk in closet.

Een rustieke en eveneens uiterst sfeervolle badkamer, in stijl met het huis. Ruim opgezet met een authentiek en nostalgisch bad, een ruime inloop douche en overig sanitair. Uw badkamer ritueel zal nooit meer hetzelfde zijn!

De ruime gang met schuifwandenkast heeft een unieke en speelse doorkijkruimte naar de keuken en tuin en zorgt ook hier weer voor een ruimtelijk gevoel.

De 2e verdieping:

Een heerlijke grote slaapkamerruimte wordt bereikt via de notenhouten trap en is uiterst licht door meerdere dakramen. Eveneens perfect en verzorgt afgewerkt in stijl met de rest van het huis.


Tuin:

Samenvattend in 1 woord: fabulous

Voorzien van meerdere terrassen, veelal groen begroeit, strak en groot gazon met als kers op de taart: het prachtige zwembad met de ruim opgezette riet gedekte overkapping. Recent aangelegd en voorzien van de meest up-to-date apparatuur, nagenoeg onderhoudsvrij en verkrijgt haar warmte grotendeels door zonne-energie; energiekosten besparend!
Sfeer verhogend is de subtiel aangelegde led-verlichting die desgewenst in verschillende kleuren is in te stellen, zowel rondom het zwembad als in de gezellige aanbouw met bar en creatief bedachte hangende tafel.

De vele gezellige, romantische en bourgondische avonden rondom het zwembad zullen de bewoners erg gaan missen.

Kenmerken:

- solide en volledig gerestaureerd
- aandacht voor de gebruikte veelal natuurlijke elementen en materialen
- strak onderhouden, instapwaardig
- meerdere mogelijkheden qua beschikbare ruimtes
- een rustpunt om thuis te komen
- warmte gevoel door opzet huis, tuin en zwembadomgeving
- gunstige ligging ten opzichte van grotere (randstad) steden

Kortom, wanneer mogen wij u verwelkomen voor een indrukwekkende rondleiding. Wees gewaarschuwd, nagenoeg ondenkbaar dat u niet vertrekt zonder een grote glimlach, vol enthousiasme en de verbeelding dat u er al woont!!

DISCLAIMER
Alle in de verkoopomschrijving en eventuele bijlagen genoemde informatie - waaronder doch niet uitsluiting maatvoering - heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat wordt uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

GEÏNTERESSEERD?
Serieuze gegadigden adviseren wij een geheel vrijblijvende bezichtiging te arrangeren.

Bezichtigen is zowel tijdens kantooruren als 's avonds of op zaterdag mogelijk.

Kenmerken


Prijs
€ 1.000.000 k.k.
Wijk
Sprang-Capelle
Locatie
Aan bosrand, Aan water, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving
Postcode
5161 NR Sprang - Capelle
Woningtype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
2003
Soort bouw
Bestaande bouw
Tuin
Ja, Zuidwest
Parkeren
Garage
Kamers
6
Slaapkamers
5
Badkamers
1
Woonoppervlakte
226m²
Perceel
3.810m²
Inhoud
661m³

Delen


Video


Plattegronden


[ { "address": "Waspiksedijk 14", "zipCode": "5161 NR", "city": "Sprang - Capelle", "lat": 51.6916406, "lng": 4.9793839 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?