+31 (0)10 22 508 22

Turfweg 8

Prijs € 555.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving


Welkom op de hoek van de Kralingseweg en Turfweg! Dit prachtige nieuwbouwproject omvat vier woningen, twee halfvrijstaand en 2 geheel vrijstaand, allen gesitueerd op eigen grond.

In deze vermelding wordt het halfvrijstaande type weergegeven, van welk type twee woningen zullen worden gebouwd:

Bouwnummer 2 | Turfweg 8 | perceel ca. 275 m²

'n Impressie:

BEGANE GROND
entree met toilet en meterkast

living ca. 45 m² met open keuken

* optioneel zijn er diverse vergunningsvrije uitbouwmogelijkheden *

1e VERDIEPING
overloop

drie kamers van respectievelijk ca. 15, 11 en 9 m²

badkamer

separaat tweede toilet

2e VERDIEPING
grote multifunctionele zolder ca. 24 m²

ENERGIELABEL
De woningen zijn buitengewoon energiezuinig en klaar voor de toekomst!

* energielabel A
* vloerverwarming
* warmtepomp
* zonnepanelen
* gasloos
* HR dubbele beglazing

WONINGBORG
De woningen zullen worden gebouwd conform de waarborg- en garantieregeling van Woningborg, tevens aanbevolen door consumentenorganisaties zoals Vereniging Eigen Huis en Consumentenbond.

AANNEMER
De woningen zullen worden gebouwd door Van Houwelingen Rotterdam (VHR Groep), dé villabouwer van Nederland.

ARCHITECT
Ook deze prachtvilla is ontworpen door ir Henk Broersen van A1-Ontwerpgroep B.N.A.

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief en voorlopig karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Genoemd vloeroppervlak is inclusief de optionele uitbouw. Het schriftelijkheidsvereiste wordt toepasselijk verklaard, uitsluitend de in de door alle partijen getekende koop- en aannemingsovereenkomst inclusief gewaarmerkte bijlagen zijn bepalend voor de rechtsverhouding tussen partijen. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Vraag dan snel de tekeningen en aanvullende informatie aan bij Hulstkamp Makelaars.

Kenmerken


Status
Verkocht
Prijs
€ 555.000 v.o.n.
Wijk
Prins Alexander
Locatie
Aan rustige weg, In woonwijk, In bosrijke omgeving
Postcode
3065 AK Rotterdam
Woningtype
Halfvrijstaande woning
Bouwjaar
2021
Soort bouw
Nieuwbouw
Tuin
Ja, Tuin rondom
Parkeren
Garage, Parkeerplaats
Kamers
5
Slaapkamers
3
Woonoppervlakte
137m²
Perceel
275m²
Inhoud
400m³
Oplevering
In overleg

Delen


[ { "address": "Turfweg 8", "zipCode": "3065 AK", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9281132, "lng": 4.5411709 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?