+31 (0)10 22 508 22

Landgoed de Eendragt

Prijs Op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving


Landgoed De Eendragt wordt een exclusieve en ruim opgezette nieuwbouw-villawijk nabij de Zevenhuizersplas. Buiten wonen in Rotterdam!

Aan de ene kant is daar Rotterdam-Nesselande, aan de andere kant de groene Eendragtspolder welke eveneens grenst aan de Zevenhuizerplas. Aan die zijde, middenin het prachtige recreatiegebied de Rottemeren, aan de kop van de olympische Willem-Alexander roeibaan wordt dit villaproject gerealiseerd.

** Heeft u de dronefilm al bekeken? **

Het is een kwalitatief hoogwaardige locatie omgeven door grote plassen en het groen, maar toch dichtbij de bruisende stad Rotterdam. Een locatie voor levensgenieters die graag buiten wonen, maar dan wel op een steenworp afstand van de stad. Met de Zevenhuizerplas, de Eendragstpolder en Hillegersberg nabij kwalificeert de plek van Landgoed De Eendragt zich als een absolute TOPlocatie.

Op deze cultuurhistorische plek worden straks 37 vrijstaande villa's in vijf verschillende types gebouwd.

Kavels

Ruime kavels van ca. 891 tot bijna 2.000 m² eigen grond

Villa's

Er worden vier verschillende villa's gebouwd met elk hun eigen architectuur. Het vloeroppervlak in de basisuitvoering varieert van ca. 233 tot 250 m² en door de optionele uitbreidingsmogelijkheden kan dit stijgen tot ruim over 300 m² (!).

Koopsommen van € 1.015.000 tot € 1.250.000 v.o.n.

Start verkoop

De verkoop is in volle gang. Maak snel een afspraak om de mogelijkheden te bespreken, wij zijn u graag van dienst.

Kenmerken


Prijs
Op aanvraag
Locatie
Aan bosrand, Aan het water, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
Postcode
Rotterdam
Woningtype
Vrijstaande woning
Soort bouw
Nieuwbouw
Woonoppervlakte
250m²
Perceel
1.280m²

Delen


Video


[ { "address": "Landgoed de Eendragt 0", "zipCode": "", "city": "Rotterdam", "lat": 52.0010628, "lng": 4.5543287 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?