+31 (0)10 22 508 22

Kratonkade 588

Prijs € 799.000 v.o.n. Beschikbaar

Omschrijving


Aan de westzijde van project Eden District komt dit schitterende penthouse (bouwnummer 95) van ca. 101 m² met dakterras van ca.41 m² op het westen. Sta je straks buiten, dan kijk je uit op de haven en zie je bij mooi weer de zon ondergaan. Wie dit penthouse op de 8e verdieping koopt, heeft iets in handen wat niet snel in Rotterdam te vinden is. Helemaal nieuw, bescheiden in formaat, niet te hoog, een mooie buitenruimte én voorzien van alle luxe, zoals twee slaapvertrekken met badkamer en suite.

De living met erker – met veel glas - staat in open verbinding met de lichte living en leefkeuken. Vanuit de keuken kijk je uit op de stad. Hoe bijzonder is dat!

PROJECT EDEN DISTRICT
Wonen met een ongekend mooi uitzicht op de stad en de Maas. Kijken naar de boten die voorbijvaren en continu wisselende ‘Dutch skies’. Heerlijk die rust, die lucht, die ruimte! Vooral met de wetenschap dat cultuur en goede horeca in de buurt zijn en dat je in 5 minuten de stad in fietst. Kies je voor kwaliteit en vol genieten in het duurzame en dynamische Lloydkwartier? Laat je verrassen door één van de drie exclusieve penthouses van Eden District.

Eden District bestaat uit drie deelplannen: Waterfront, Riverside en The Gardens met luxe penthouses, één- en tweelaagse appartementen en royale stadswoningen. De drie penthouses liggen op de 8e verdieping van Waterfront, direct aan de Schiehaven. Hier geniet je van het uitzicht op de stad, de Maas en de havens van Rotterdam. Het gebouw is ontworpen door Arons en Gelauff Architecten. Het klassieke idee van een gebouw bestaande uit drie delen, waarbij de penthouses het dak vormen, wilden zij een keer vrij interpreteren. Het resultaat is een toplaag die door een afwijkend gevelmateriaal losstaat van de appartementen eronder en drie penthouses die heel duidelijk verschillen in grootte en vorm. Het zijn eigenlijk drie unieke villa’s in de lucht. Voor het luxe gevoel heeft de architect in de penthouses voor verschillende hoogten gekozen. Deels is het plafond maar liefst 3,5 meter hoog.

SUSTAINABLE & CIRCULAIR
Natuurlijk zijn er diverse duurzame oplossingen in de plannen van Eden District geïntegreerd. Zo combineert het Powernest aan de maas zon en wind als energiebron en worden op de hoogste daken PV- panelen toegepast. De bakstenen zijn gemaakt van gerecycled materiaal en de gevelplaten van gerecycled koper. Het koper is een edelmetaal en zorgt voor een luxe uitstraling en heeft een goudkleur zodat het dak opvalt en echt gezien wordt.

Een innovatief warmte-koude-opslagsysteem zorgt bovendien voor het verwarmen en koelen van de woningen. Het systeem maakt het mogelijk om het warmteoverschot tijdens warme dagen te benutten voor de warmtebehoefte tijdens koude dagen. En andersom.

VERBORGEN TUIN
In het centrum van de bebouwing ligt de verborgen tuin. Een groene oase, als tegenhanger van de stoere kades van de Lloydpier, die uitnodigt tot spelen, ontmoeten en gezamenlijke activiteiten. In het ontwerp zie je nauwelijks verharding en vooral veel groen: mooie platanen, vogel-, vlinder- en bijvriendelijke bloemen en struiken en natuurlijke speelaanleidingen. Een hellinkje bijvoorbeeld of een stevige boomtak waaraan je een schommel kunt hangen. Maar er is ook ruimte voor een moestuin of een barbecueplaats bijvoorbeeld. Met bewoners wordt dit definitief vormgegeven.

PARKEREN IN EDEN DISTRICT
Rondom de wortels van de platanen liggen 103 ondergrondse stallingsplaatsen in de parkeergarage. De in- en uitgang van de parkeergarage ligt aan Loods Borneo. Voor de penthouses zijn twee stallingsplaatsen gereserveerd. Daarnaast zijn twee plaatsen gereserveerd voor deelauto’s. Ook je fiets pak je gemakkelijk. Dichtbij alle drie de toegangspoorten is er een fietsenstalling op de begane grond. En uiteraard heb je ook een eigen berging in de kelder.

PLANNING
Eden District is in aanbouw en naar verwachting in het tweede kwartaal van 2022 klaar.

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Maak dan snel een afspraak om eens vrijblijvend over dit prachtige penthouse met fenomenaal uitzicht te komen praten. U bent van harte welkom.

Kenmerken


Prijs
€ 799.000 v.o.n.
Wijk
Delfshaven
Locatie
Aan rustige weg, Aan vaarroute, In centrum, In woonwijk, Open ligging, Vrij uitzicht
Postcode
3024 EW Rotterdam
Woningtype
Penthouse
Bouwjaar
2020
Soort bouw
Nieuwbouw
Parkeren
Garage, InpandigParkeerkelder
Kamers
3
Slaapkamers
2
Woonoppervlakte
101m²
Inhoud
303m³
Oplevering
In overleg

Delen


[ { "address": "Kratonkade 588", "zipCode": "3024 EW", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9018397, "lng": 4.4562445 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?