+31 (0)10 22 508 22

Kralingse Plaslaan 48

Prijs € 325.000 k.k. Beschikbaar

Omschrijving


Wonen op 'n steenworp afstand van de Kralingse Plas en het Kralingse Bos? Dat kan in dit superleuke tweekamer-appartement van ca. 85 m², gelegen op de begane grond van appartementencomplex Ruisdaelstate.

Parkeren is mogelijk op het afgesloten terrein van het appartementencomplex Ruisdaelstate.

'n IMPRESSIE:
entree met garderobe en meterkast

royale woonkamer

inpandig balkon

open keuken

hal met separaat toilet

slaapkamer met aangrenzende badkamer

wasruimte

dressing

vrijwel het gehele appartement is voorzien van een neutrale laminaatvloer.

VERENIGING VAN EIGENAARS
Actieve goed functionerende Vereniging van Eigenaren. Bijdrage volgens opgave € 168,- per maand.

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen we ons voorstellen maak dan ook snel een afspraak voor een bezichtiging van dit superleuke tweekamer-appartement.
Bezichtigen is zowel tijdens kantooruren als 's avonds of op zaterdag mogelijk. U bent van harte welkom.

Kenmerken


Prijs
€ 325.000 k.k.
Wijk
Kralingen
Locatie
Aan het water, Aan park, In woonwijk, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving
Postcode
3061 BA Rotterdam
Woningtype
Portiekflat
Bouwjaar
1981
Soort bouw
Bestaande bouw
Kamers
2
Slaapkamers
1
Woonoppervlakte
85m²
Inhoud
281m³
Oplevering
in overleg

Delen


[ { "address": "Kralingse Plaslaan 48", "zipCode": "3061 BA", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9308376, "lng": 4.5111074 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?