+31 (0)10 22 508 22

Houtlaan 519

Prijs € 5.000.000 v.o.n. Beschikbaar

Omschrijving


Spectaculair penthouse van bijna 700 m² plus ca. 130 m² terrassen op de 55e verdieping van De Zalmhaven.

PROJECT DE ZALMHAVEN
Met een hoogte van 215 meter omvat De Zalmhaven de hoogste wolkenkrabber van de Benelux, uitkijkend over de Maas en het Museumpark, oog in oog met de Erasmusbrug. De twee aangrenzende woontorens verbinden deze, als een visuele trap, met het lager gelegen Scheepvaartkwartier en volmaken het sierlijke ontwerp.

Stap binnen in De Zalmhaven en beleef hoe grandioos en vooruitstrevend wonen kan zijn en wordt onderdeel van de beroemde skyline van Rotterdam!

PENTHOUSE IP2HR360
• Toren: 1
• Type: P2 (Highrise)
• Oriëntatie: 360 graden panoramisch uitzicht
• Woonoppervlakte: ca. 697 m²
• Terrassen: ca. 130 m²
• Aantal kamers: casco, nader in te delen
• Parkeerplaatsen: optioneel 2
• Verdieping: 55

Met een woonoppervlak van bijna 700 m² biedt dit penthouse alle ruimte om aan de meest uiteenlopende wensen te voldoen. Een extra riante living en zelfs een tweede woonkamer? Diverse grote slaapkamers met eigen badkamers of studeerkamers? Een bioscoop of een wijnkamer? Een eigen bar of een fitnessruimte? U zegt het maar, de ruimte is er in overvloed.

Graag brengen wij u in contact met één van de aan project De Zalmhaven verbonden binnenhuisarchitecten om samen met hen uw droom-penthouse te realiseren.

De penthouses in De Zalmhaven worden casco opgeleverd, zodat u deze naar eigen wens en smaak kunt inrichten en indelen. U vindt de penthouses, net als de appartementen, zowel hoog in de toren als op lagergelegen verdiepingen. Ook hier kiest u uw uitzicht, van Maas en Wilhelminapier tot de skyline van de binnenstad.

De penthouses combineren grandeur van internationale allure met een op service gerichte leefomgeving. Nodig uw gasten uit voor een elegant diner tussen de wolken, in het restaurant op bijna tweehonderd meter hoogte. En wandel door de aangename centrale hal naar de gym voor uw dagelijkse workout.

PARKEREN
Optioneel zijn voor de penthouses twee parkeerplaatsen beschikbaar. De koopsom bedraagt € 37.500,- v.o.n. voor de 1e parkeerplaats en €50.000,- v.o.n. voor de 2e parkeerplaats.

SERVICES
Leven in De Zalmhaven houdt niet op bij uw woning alleen. Wij begrijpen dat uw bestaan dynamisch is en bieden daarom uitgebreide service naar New Yorks model.

Ons team van servicemanagers kent de bewoners van De Zalmhaven niet alleen bij naam, maar weet tevens waar ze ondersteuning kunnen gebruiken; het aannemen van uw pakketten, regelen van een diner voor die avond, het boeken van een yogales, uw kleding laten stomen, auto laten wassen of een suggestie doen voor een mooi cadeau voor uw geliefde. Op deze manier houdt u tijd over voor werk, uiteraard, maar ook voor reizen, liefhebberijen, vrienden; simpelweg de zaken die uw hart sneller doen kloppen. Uiteraard kunt u de services ook online aanvragen en betaalt u alleen voor de service die u gebruikt.

PROJECTONTWIKKELAARS
Project De Zalmhaven is ontwikkeld door de gerenommeerde projectontwikkelaars Amvest en AM.

ARCHITECT
Toren I in project De Zalmhaven is ontworpen door Dam & Partners Architecten, torens II en III zijn ontworpen door Kaan Architecten.

DISCLAIMER
Ondanks dat deze aanmelding met grote zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn. Alle informatie heeft nadrukkelijk een indicatief karakter. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak; deze kan met inachtneming van de Corona/COVID-10 maatregelen zowel veilig op ons kantoor plaatsvinden als telefonisch of middels een Microsoft Teams call.

Kenmerken


Prijs
€ 5.000.000 v.o.n.
Wijk
Rotterdam Centrum
Locatie
Aan vaarroute, In centrum, In woonwijk, Vrij uitzicht
Postcode
3016 DA Rotterdam
Woningtype
Penthouse
Bouwjaar
2022
Soort bouw
Nieuwbouw
Parkeren
Garage, Parkeerkelder
Kamers
12
Slaapkamers
6
Woonoppervlakte
697m²
Inhoud
2118m³
Oplevering
In overleg

Delen


[ { "address": "Houtlaan 519", "zipCode": "3016 DA", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9098026, "lng": 4.4803036 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?