+31 (0)10 22 508 22

Groene Wetering 31

Prijs € 2.995.000 k.k. Beschikbaar

Omschrijving


Kapitale, klassieke villa op uitstekende locatie in Kralingen, omstreeks 1929 gebouwd en ontworpen door de befaamde architect ir D. Roosenburg in de stijl van de Nieuwe Haagse School. Dit prachtpand is één van de absolute topobjecten aan de toch al fraaie Groene Wetering.

*HEEFT U DE DRONEFILM AL BEKEKEN? **

Rijk aan traditie en rijk aan ruimte (in totaal circa 539 m² vloeroppervlak en 1.779 m2 eigen grond). Hier wordt wonen resideren!

Neem gerust de tijd om de gevel en de indrukwekkende kapvorm te bewonderen. Niet voor niets is deze villa Rijksmonumentaal, een eretitel.

Ook het interieur kent nog een aantal historische details; het pand verdient het om een nieuwe eigenaar te krijgen die respect heeft voor een historie die begon in 1929 en niet ophoudt in 2018. Inclusief de huidige eigenaar heeft het pand sinds de bouw slechts drie bewoners gehad; dat is illustratief voor het woongenot dat deze villa en de locatie bieden.

'n Impressie:

BEGANE GROND
Entree met vestibule en garderobe en fraaie trappartij

ruime woonkamer met fraaie openhaardpartij en aangrenzend terras

studeerkamer

eetkamer

woonkeuken

bijkeuken

inpandige garage

1e VERDIEPING
Middels fraaie trappartij met glas-in-lood bereikbare 1e verdieping

overloop

vier slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer met balkon

twee badkamers

grote multifunctionele speelzolder annex familyroom

2e VERDIEPING
Overloop

drie á vier slaapkamers (eventueel samen te voegen tot twee grote slaapkamers, één kamer is thans overigens in gebruik als strijk/waskamer)

derde badkamer

berging

TUIN
Heerlijke op het zuidwesten georiënteerde tuin

volop privacy

naast de inpandige garage tevens carport en ruime parkeergelegenheid op eigen grond

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen wij ons voorstellen. Groene Wetering 31 betreft niet voor niets één van de absolute topobjecten van Kralingen met de potentie om na doorvoering van uw persoonlijke woonwensen uit te groeien tot een droomhuis.

Serieuze gegadigden nodigen wij van harte uit een geheel vrijblijvende bezichtiging te arrangeren.

Kenmerken


Prijs
€ 2.995.000 k.k.
Wijk
Kralingen-Crooswijk
Locatie
Aan park, Aan rustige weg, In woonwijk, In bosrijke omgeving
Postcode
3062 PB Rotterdam
Woningtype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1929
Soort bouw
Bestaande bouw
Tuin
Ja, Tuin rondom
Parkeren
Garage, Inpandig
Kamers
11
Slaapkamers
8
Woonoppervlakte
451m²
Perceel
1.779m²
Inhoud
1822m³
Oplevering
in overleg

Delen


[ { "address": "Groene Wetering 31", "zipCode": "3062 PB", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9210264, "lng": 4.5201954 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?