+31 (0)10 22 508 22

Kreekpad 3

Prijs € 3.944.444 k.k. Beschikbaar

Omschrijving


Achter een imposant smeedijzeren hek aan het Kreekpad in Rockanje bevindt zich een klein paradijs. Een uitzonderlijk NSW-landgoed van 3,6 hectare, grenzend aan twintig hectaren ongerept natuurgebied. Nauwelijks vierhonderd meter lopen van hier en je staat op het brede strand van Rockanje, waar je uitkijkt over de ruisende branding en de op het oog eindeloze Noordzee. Je zuigt de zilte zeelucht diep in je longen en je voelt je bevoorrecht. Dat je hier mag wonen – op deze bijzondere plek achter de duinen, in dit betoverende huis.

KEY-FACTS
- ronduit uniek landgoed, heeft u de foto's en film al bekeken...?
- hoofdhuis en apart gastenverblijf, kantoor, atelier
- toplocatie in de duinen, vlakbij het strand
- met de juiste auto ongeveer een half uurtje van Rotterdam

Zelfs in deze wondermooie omgeving geldt het landgoed van John-Guy van Keulen en zijn gezin als een unieke wereld op zich. Hier, op een geaccidenteerde open plek in het bos, creëerde de internationaal bekende interior designer zijn magnum opus. In de robuuste, natuurlijke stijl die zijn werk kenmerkt en waarmee hij zich zo nadrukkelijk onderscheidt.

Het is een huis dat je verwacht in de ruige natuur van Colorado of Wyoming, gebouwd voor de eeuwigheid – ongekunsteld en onverzettelijk. Het is ontworpen in de stijl van een mountain lodge, stoer genoeg om iedere storm te kunnen weerstaan, maar waar het binnen altijd gezellig, warm en veilig is.

Het huis ademt de vervlogen romantiek waarnaar wij zo vaak verlangen. Met een hoog vuur in de kolossale, antieke Franse kalkzandstenen schouw, drie centimeter dikke achttiende-eeuwse eikenhouten vloeren in ladderpatroon, mét vloerverwarming, zware balken die de kap dragen en overal dat fascinerende uitzicht over een on-Nederlands landschap.

Dit stoere landhuis zou niet misstaan aan de voet van de Rocky Mountains, maar ook hier, achter de duinen van Rockanje, versmelt het met de prairieachtige omgeving. Goudgeel wuivend gras zover het oogt reikt, zilveren knotwilgen aan de oevers van een natuurlijke zwemvijver, compleet met een houten steiger, een bootje, een eigen zandstrand en een boogbrug over een beekje dat door de tuin meandert.

Het huis heeft een open structuur, waarbij alle woonruimtes – eetkamer, keuken en living – met elkaar in verbinding staan. Het is gebouwd om optimaal van dit mooie decor te kunnen genieten. Grenzen tussen binnen en buiten vervagen. Enorme glazen puien halen de buitenwereld naar binnen en openslaande deuren rondom openen naar uitgestrekte terrassen van verouderd Belgisch hardsteen, met een totale vloeroppervlakte van liefst 500 m².

Voor wie niet in de natuurvijver wil zwemmen is er een stijlvolle, verwarmde infinity pool, afgewerkt met grijs mozaïek, afsluitbaar met een elektrisch solarlamellen-afdekking en voorzien van een warmtepomp.

Achter de robuuste, ingetogen façade van het huis gaat state-of-the-art techniek schuil. In de stijlvolle keuken springen de roestvrijstalen koel-, vries- en wijnkasten van Sub-Zero direct in het oog; alle keukenlades, waarvan de fronten zijn bekleed met grijs leer, zijn voorzien van elektrische servo-drive van het merk Blum, zodat zacht aantikken volstaat om ze te openen en te sluiten en onder het aanrecht bevindt zich een volautomatische Scanomat Topbrewer koffiezetmachine, die werkt via smartphone of tablet.

Ook de prachtige buitenkeuken, met open haard en geheel in de natuurlijke stijl van het huis, is voorzien van apparatuur en koellades van Sub-Zero. De aanrechtbladen van zowel de binnen- als buitenkeuken zijn gemaakt van verouderd Belgisch hardsteen.

De elegante master bedroom, met dressingroom met oude jaloeziedeurtjes, ligt op de begane grond en heeft een en suite badkamer met vrijstaand ligbad, een dubbele regendouche en dubbele wastafel.

Op de verdieping bevinden zich nog drie mooie slaapkamers en twee riante badkamers – alles ontworpen in de pure, tijdloze stijl van John-Guy van Keulen.

Het huis is volledig tot stand gekomen met gebruik van oude en antieke bouwmaterialen, voornamelijk afkomstig uit Frankrijk. Het lijkt er al jaren te staan, maar in werkelijkheid is het pas een jaar oud. ‘Een huis zoals dit kun je niet bedenken, het is ontstaan onder mijn handen,’ zegt John-Guy. ‘Oude materialen laten zich niet dwingen. Als ontwerper laat je je erdoor leiden. Daarom is dit een eenmalig huis, met een unieke uitstraling.’

Het vrijstaande kantoor annex gastenverblijf meet circa 30 m² en ligt op korte afstand van het hoofdhuis. Hier werkt John-Guy aan zijn unieke creaties, die hem steeds vaker naar Ibiza brengen. Daar wacht voor hem en zijn gezin het nieuwe avontuur. Het geeft ú de kans om dit zeer bijzondere huis te bemachtigen in een magnifieke omgeving, op korte afstand van Rotterdam.

Dit is een plek waar je je kinderen wilt zien opgroeien, zonder een zorg in de wereld en met een heerlijk gevoel van vrijheid.

Tenslotte heeft dit prachtobject door zijn NSW status diverse interessante fiscale en financiële voordelen, ondermeer op het gebied van overdrachtsbelasting of successierechten. Wij kunnen u daarover informeren.

DISCLAIMER
Alle in de verkoopomschrijving en eventuele bijlagen genoemde informatie - waaronder doch niet uitsluiting maatvoering - heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat wordt uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen wij ons voorstellen. Dit is één van de meest unieke objecten uit onze hoogwaardige opdrachtenportefeuille.

Serieuze gegadigden nodigen wij van harte uit een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging te arrangeren.

Kenmerken


Prijs
€ 3.944.444 k.k.
Wijk
Rockanje
Locatie
Aan bosrand, Aan water, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Postcode
3235 CJ Rockanje
Woningtype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
2001-2010
Soort bouw
Bestaande bouw
Tuin
Ja, Tuin rondom
Parkeren
Garage, Carport
Kamers
6
Slaapkamers
4
Woonoppervlakte
500m²
Perceel
3,6ha
Inhoud
1750m³
Oplevering
in overleg

Delen


[ { "address": "Kreekpad 3", "zipCode": "3235 CJ", "city": "Rockanje", "lat": 51.8904463, "lng": 4.0576432 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?