+31 (0)10 22 508 22

Rijksweg 13

Prijs € 1.100.000 k.k. Beschikbaar

Omschrijving


“Puttershoek”

Voorzien van een rijke historie presenteert zich het landgoed “Puttershoek” , fraai, het woonhuis is mooi centraal op het ruime perceel gesitueerd, volledig beschut en omheind, aan de rand van Nuland.

* BIEDEN VANAF PRIJS **
Er is sprake van een verkoop bij vrijwillige inschrijving.

Voor landhuis “ Puttershoek” geldt een uiterst scherpe BIEDEN VANAF-PRIJS (!) van € 1.100.000 k.k. Biedingen VANAF dit bedrag worden door de verkoper serieus in overweging genomen. U kunt dus zelf kenbaar maken wat u bereid bent te betalen.

De oorspronkelijke vraagprijs bedroeg € 1.675.000,- , thans is derhalve met deze verkoop bij vrijwillige inschrijving een zéér aantrekkelijke transactie mogelijk.

Er wordt een snelle verkoop beoogd, waarbij landhuis “ Puttershoek” wordt gegund aan de beste bieder.

De inschrijving sluit op 15 september om 16.00 uur. Bezichtigen? Maak snel een afspraak.

Een tussentijds knock-out-offer is mogelijk; op aanvraag hebben wij voor u een factsheet beschikbaar met nadere uitleg over deze ‘bieden vanaf’-prijs.

Een verkorte schets:

- 7 kamers (3 slaap)
- 2 badkamers
- meerdere terrassen
- theehuis en diverse externe ruimtes
- geasfalteerde oprijlaan
- onderhoudsvriendelijk perceel van 12.300 m2!
- uitgebreide en automatische beregeningsinstallatie

ligging ten opzichte van:

- loop- fietsafstand tot winkels, restaurants, scholen, sportclubs etc.
- Den Bosch ca. 15 min.
- Eindhoven Airport ca. 25 min.
- Eindhoven ca. 30 min.
- Tilburg ca. 30 min.
- Utrecht ca. 45 min.

De rijke historie (1802) vertaalt zich in een beschutte buitenlocatie, ruim opgezet met een prachtig aangelegde tuin o.a. voorzien van een uitbundige kleurenpracht van heesters en planten en de tevens aanwezige eeuwenoude Rode Beuk. Op dit moment is er een waar hertenkamp dat, eveneens beschut, volledig omheind is.

De indeling is verrassend knus en tegelijkertijd qua inhoud fors te noemen zonder dat het heel groot en onpersoonlijk wordt.

Begane grond:

- entree

- woonkamer

- zitkamer

- kantoorkamer

- kelder

doorgang naar:

- woon- eetkeuken

- bijkeuken

- badkamer 1

- studeerkamer

- master bedroom

- badkamer 2


1e etage:

- zit-/slaapkamer

- slaapkamer

- badkamer


Tuin:

Het ruime perceel biedt volop privacy en ook hier is het gelukt om de 12.300 m2 comfortabel en als zodanig overzichtelijk te houden.

- dubbele garage, tevens voorzien van smeerput, toilet en een aanrechtje

- werkplaats/berging/aanhangwagenstalling, aangebouwd aan de garage

- camperschuur, betonnen fundering

- hooischuur van geprofileerd staalplaat met vrij liggende vloer (geschikt voor ca. 100 balen hooi)

- theehuis met aanbouw voor tuinmachines

- hertenkamp


Kortom, een absoluut mooi en fraai gelegen landhuis op een zeer prettige en ruime kavel in de directe omgeving van de grotere steden van Noord-Brabant. Een bezichtiging zal u als een warme deken omhullen en bij deze bent U dan ook van harte welkom op landgoed “Puttershoek”.

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Maak dan zeker een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging van dit prachtige landgoed. LET OP 'BIEDEN VANAF PRIJS'

Kenmerken


Prijs
€ 1.100.000 k.k.
Wijk
Nuland
Locatie
Aan bosrand, Aan drukke weg, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving, Vrij uitzicht
Postcode
5391 LH Nuland
Woningtype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1960
Soort bouw
Bestaande bouw
Tuin
Ja, Tuin rondom
Parkeren
Garage, ParkeerplaatsVrijstaand steen
Kamers
7
Slaapkamers
3
Woonoppervlakte
223m²
Perceel
1,2ha
Inhoud
915m³
Oplevering
In overleg

Delen


[ { "address": "Rijksweg 13", "zipCode": "5391 LH", "city": "Nuland", "lat": 51.7181311, "lng": 5.4275184 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?