+31 (0)10 22 508 22

Oswald Wenckebachstraat 25

Prijs € 1.343.900 v.o.n. Beschikbaar

Omschrijving


PROJECT DUINEVELD
Duineveld fase 3 omvat 33 woningen, waaronder 10 vrijstaande villa's.

DE VILLA'S
Met bijna 220 m2 woonoppervlakte, inclusief garage, zijn deze vrijstaande villa’s verreweg het ruimst. En die ruimte wordt goed benut. Wat dacht u bijvoorbeeld van vijf slaapkamers, twee luxe badkamers en een evenzo ruime eetkeuken. De unieke gevelontwerpen geven deze woningen extra statuur, net als de statige entree met kleine vide en de bijzonder ontworpen trap. Rondom de woning is eveneens volop ruimte. Zo beschikt u over twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een riante achtertuin. Heerlijk, zo’n riante kavel.

START BOUW
De start bouw van fase 3C is januari 2021.

COMFORT
Woningindeling Comfort bestaat standaard uit een ruime eetkeuken.

Bouwnummer 32 is uitgevoerd met onderstaande extra opties:

- 3 meter uitbouw
- Erkel zijgevel XL
- Werkkamer
- Openslaande deuren achtergevel
- Dakraam overloop 2e verdieping
- Extra loze leidingen slaapkamers

Dit is pas ontspannen en luxe wonen in Duineveld, een exclusieve ontwikkeling in de luwte van de duinen in Noordwijk aan Zee!

MODELWONING
Wij begrijpen dat het bij het kopen van een nieuwbouwwoning soms lastig is om van ‘een tekening’ te kopen. Daarom hebben wij de modelwoning voor u ingericht. Deze kunt u middels de video goed bekijken.

Uiteraard kunt u ook op afspraak de modelwoning bezichtigen.

Tijdens een bezoek aan de modelwoning ziet u de tekening als het ware tot leven komen en kunt u dit alles zelf ervaren: het comfort van nieuwbouw, de ambiance van de woning en de omgeving, de ruimte, de materialen van een hoge kwaliteit en een uiterst luxe uitstraling van de materialen.

Je hebt het allemaal als je een woning in Duineveld koopt.

INTERESSE?
Neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak in de modelwoning.

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard.

Kenmerken


Prijs
€ 1.343.900 v.o.n.
Locatie
Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht
Postcode
2202 HL Noordwijk
Woningtype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
2021
Soort bouw
Nieuwbouw
Tuin
Ja, Tuin rondom
Parkeren
Garage, Parkeerplaats
Kamers
7
Slaapkamers
5
Woonoppervlakte
219m²
Perceel
507m²
Inhoud
613m³
Oplevering
In overleg

Delen


[ { "address": "Oswald Wenckebachstraat 25", "zipCode": "2202 HL", "city": "Noordwijk", "lat": 52.2410498, "lng": 4.4385386 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?