+31 (0)10 22 508 22

Stokeind 16

Prijs € 1.695.000 k.k. Beschikbaar

Omschrijving


Beeldt u zich eens in... Wonen aan het water in het bos, met vrij uitzicht én op fietsafstand van het gezellige centrum van Oisterwijk.

Waarschijnlijk komt deze combinatie van woonwensen niet eens voor op uwwensenlijstje, maar dat is dan waarschijnlijk omdat u ooit gedacht heeft dat het zou kunnen bestaan. Een woning die dus de mooiste woondromen overtreft als het gaat over ligging en sfeer.

Een huis koop je in beginsel vanuit gevoel. Na één oogopslag neem je de beslissing om er helemaal voor te willen gaan, of te besluiten op zoek te gaan naar een andere woning. Ingeval van Stokeind 16, bestaat er een levensgroot gevaar dat u verliefd wordt en dat is heel begrijpelijk. Via een imposante oprijlaan bereikt u deze uniek gelegen vrijstaande woning.

De woning is direct gelegen aan het Putven, waarvan u gedeeltelijk eigenaar wordt. Wonen aan uw eigen ven is werkelijk uniek te noemen. In wijde omtrek is dit voorrecht slechts aan een paar mensen voorbehouden.

KENMERKEN
• inhoud ca. 1202 m³
• woonoppervlakte ca. 277 m²
• 6 slaapkamers mogelijk en 2 badkamers
• inpandige garage voor 2 auto’s

BUITEN
• perceeloppervlakte bijna 34.000 m² (het perceel dient nog te worden ingemeten)
• achtertuin met veel privacy en goede zonligging
• ruime parkeergelegenheid op eigen terrein
• uniek vrij gelegen aan het water

ALGEMEEN
• De mogelijkheid wordt geboden om gebruik te maken van de fiscale voordelen van een NSW rangschikking.

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Uitsluitend de getekende contractstukken zijn bindend. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard.

Kenmerken


Prijs
€ 1.695.000 k.k.
Wijk
Verspr.h. westen en noorden Moerg.
Locatie
Aan bosrand, Aan park, Aan rustige weg, Beschutte ligging, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Postcode
5066 XA Moergestel
Woningtype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1939
Soort bouw
Bestaande bouw
Tuin
Ja, Tuin rondom
Parkeren
Garage, Inpandig
Kamers
8
Slaapkamers
4
Woonoppervlakte
277m²
Perceel
3,4ha
Inhoud
1202m³
Oplevering
In overleg

Delen


[ { "address": "Stokeind 16", "zipCode": "5066 XA", "city": "Moergestel", "lat": 51.5561654, "lng": 5.1774272 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?