+31 (0)10 22 508 22

Pelsestraat 15

Prijs € 3.650.000 k.k. Beschikbaar

Omschrijving


A work of art you can live in!

Dit magnifieke, vrijstaande herenhuis in de oude vesting van Heusden is in feite een ensemble van drie herenhuizen*, doordacht samengesmeed tot één geheel met een gevel van bijna 30 meter breed, waarachter zich maar liefst ca. 669 m² woonruimte en ca. 551 m² inpandige multifunctionele ruimte bevinden.

* een voormalig koetshuis, pakhuis en herenhuis annex stadsboerderij

Het object is uitstekend geschikt voor de combinatie van wonen en werken en wordt thans ook als zodanig gebruikt.

Welhaast vanzelfsprekend is dit prachtpand beloond met het erepredikaat van Rijksmonument met diverse interessante fiscale voordelen vandien.

Met panden als dit is het als met de beste wijnen: zij moeten rijpen om op smaak te komen. En die smaak zit erin, tot in het kleinste detail. Nergens opdringerig of overdadig, maar juist ingetogen. En dat is juist het kenmerk van ware klasse.

Niet alleen het gebouw zelf mag er zijn, ook de op het zuidwesten gesitueerde tuin, zeer fraai aangelegd en compleet met zwembad en parkeergelegenheid op eigen grond is niet te versmaden.

Serieuze gegadigden nodigen wij uit een geheel vrijblijvende bezichtiging te arrangeren. Alvast een globale impressie:

BEGANE GROND
entree

woonkamer en suite

woonkeuken

kantoor

galerie met separate opgang, keuken en multifunctionele (opslag-)ruimte

groot tweede kantoor annex werkruimte met eigen opgang

EERSTE VERDIEPING
overloop

drie slaapkamers

badkamer

kantoor annex werkruimte

galerie ruimte en multifunctionele (opslag-)ruimte

TWEEDE VERDIEPING
vijf slaapkamers

twee badkamers

extra woonkamer annex familyroom

grote bergzolder

LOCATIE
- op ca. 15 minuten van 's-Hertogenbosch, 30 minuten van Breda, 35 minuten van Eindhoven en 55 minuten van Rotterdam
- in het oude vestingstadje Heusden, een prachtige leefomgeving met ondermeer winkels, gezellige horeca, scholen, sportclubs en drie jachthavens voor uw sloep of grotere jacht

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard.

Kenmerken


Prijs
€ 3.650.000 k.k.
Wijk
Heusden
Locatie
In centrum, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Postcode
5256 AT Heusden
Woningtype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1850
Soort bouw
Bestaande bouw
Tuin
Ja, Tuin rondom
Parkeren
Garage, Parkeerplaats
Kamers
15
Slaapkamers
8
Woonoppervlakte
669m²
Perceel
995m²
Inhoud
4168m³
Oplevering
in overleg

Delen


[ { "address": "Pelsestraat 15", "zipCode": "5256 AT", "city": "Heusden", "lat": 51.7336587, "lng": 5.138383 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?