+31 (0)10 22 508 22

Sprundelsebaan 300

Prijs € 1.695.000 k.k. Beschikbaar

Omschrijving


Perfect harmony! Tegen het natuurbied Lokkerhoef en Pannenhoef gelegen, uiterst fraai, zeldzaam goed, en buitengewoon verrassend maar smaakvol ingericht Landhuis waar rust, privacy, ruimte en veelzijdigheid elkaar tegenkomen.

- gunstig gelegen ten opzichte van de grote plaatsen

Breda ca. 15 min.
Roosendaal ca. 15 min.
Oosterhout ca. 25 min.
Dordrecht ca. 30 min.
Rotterdam ca. 40 min.

- zeldzaam perfecte en solide afwerking (vakwerk!)
- speelse verwijzingen naar Dronische bouw
- uiterst ruim en royaal opgezet
- ondanks grootte een huiselijke omgeving
- slaapkamers en badkamer begane grond, toekomst gericht
- veel vertrekken voor meerdere doeleinden
- binnentuin biedt volledige privacy en ruimte, een vakantie gevoel
- meer dan grote garage met bovengelegen vertrekken
- prachtige ligging met rondom natuurschoon
- buitengebied, toch dicht bij centrum, winkels en sportverenigingen
- geschikt voor dubbele bewoning, mantelzorg

Licht verscholen in een boomrijke omgeving treft u, als het gaat om woonplek, de verrassing van Etten-Leur en omgeving aan. Het landhuis is aan de voorzijde van twee zijden te betreden.

Zoals je van een landhuis mag verwachten is de binnenkomst ruim en biedt de entreehal toegang tot de verschillende verblijven. De karakteristieke trap biedt toegang tot de bovengelegen vertrekken en geeft de fraai gelegde vloer een extra royaal gevoel en is doorgevoerd in de beneden gelegen hal en kamers.

Begane grond :

entree
kantoor/studeerkamer
living
half open keuken
2 slaapkamers met volwaardige badkamers
uiterst ruim binnen bad met sauna gelegenheid
bijkeuken
ruime garage (6 auto’s)
opbergruimte

Eerste etage woongedeelte:

- 2 ruime slaapkamers
- complete badkamer
- vide/leefruimte ca. 70 m2

Eerste etage bijgebouw:

- 225 m2 leefruimte alwaar bijv. 3 extra kamers kunnen worden gecreëerd

'n Impressie:

Begane grond:

- De indrukkende hal biedt naast de toiletruimte onder meer toegang tot het kantoor annex studeerkamer, de zgn. rechter voorflank

- De uiterst comfortabele en met veel kijk op stijl ingerichte woonkamer aan de linker voorflank en ademt een warmte uit. Uiteraard draagt de stijlvolle schouwpartij hier zijn steentje aan bij

- Vanuit deze living begeef je je in de halfopen keuken die zich kenmerkt door een complete culinaire uitrusting en is beeldvormend, door de halfronde doorgang, verbonden met de woonkamer en de riante binnentuin.

De entree biedt in deze kort samengevat toegang tot de zeer royale living, halfopen keuken, kantoor, de opgang naar de 1e etage en de aansluiting naar de navolgende op de begane grond gelegen vertrekken:

- Slaapkamer 1 begane grond:

Een heerlijk ruime slaapkamer met een open badkamer omgeving met inloopdouche, bubbelbad, wastafels met zuil en biedt tevens, via een schuifpui, toegang tot de binnentuin.

- Slaapkamer 2 begane grond:

Gelegen naast de eerste slaapkamer bevindt zich een 2e slaapkamer die eveneens met behulp van een schuifpui toegang verleend naar de binnentuin.

Beide slaapkamers zijn via de lange gang bereikbaar en brengen u uiteindelijk bij het bijgebouw.

- zwembad

De linker achterflank, in het zogenaamde bijgebouw, herbergt een zeer riant binnen zwembad met stortdouche en sauna. Ook hier zijn de Dronische kenmerken verwerkt alwaar het meest luxueuze saunacomplex zich nauwelijks aan kan meten.

De binnentuin is ook van hieruit met schuifpuien bereikbaar. De meest recente technische installaties zijn aangebracht echter op dit moment nog niet aangesloten. In overleg met de eigenaren is de complete aansluiting uiteraard bespreekbaar.

Eveneens op de begane grond, rechter achter flank, treft u in het bijgebouw de bijkeuken aan die tevens toegang verschaft naar de enorm ruime garage (6 auto’s) en (heden) een ruime opslagplaats. Van hieruit is er via een houten trap toegang tot de bovengelegen vertrekken van het bijgebouw. Dit zijn 3 volwaardige ruimtes (zie ook 1e etage).

1e etage hoofdgebouw:

Via de royale trap komt u op de 1e etage, de zogenaamde vide. Ruim 70 m2 ruimte die toegang geeft tot:

het balkon met 100% privacy
2 slaapkamers
badkamer met toilet, ligbad en wastafel

1e etage bijgebouw:

Via de houten trap krijgt u toegang tot 3 ruime kamers van in totaal 225m2!! Mogelijkheden genoeg voor meerdere doeleinden (game-etage, huisbar e.d.)

Voor het gehele huis geldt dat de afwerking subliem te noemen is. Zowel tegelwerk, de gestucte muren en plafonds, de keukens, het zwembadhuis, de sauna tot aan de zeer ruime garage is er vaktechnisch topwerk verricht en als zodanig onderhouden!

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

ENTHOUSIAST GEWORDEN? Dat kunnen we ons voorstellen. Serieuze gegadigden adviseren wij een vrijblijvende bezichtiging te arrangeren. Bezichtigen is op afspraak zowel tijdens kantooruren als 's avonds of op zaterdag mogelijk.

Kenmerken


Prijs
€ 1.695.000 k.k.
Wijk
Etten-Leur Zuid verspr.h.
Locatie
Aan bosrand, Vrij uitzicht, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Postcode
4876 NE Etten-Leur
Woningtype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
-1906
Soort bouw
Bestaande bouw
Tuin
Ja, Tuin rondom
Parkeren
Garage, InpandigParkeerplaats
Kamers
6
Slaapkamers
4
Woonoppervlakte
855m²
Perceel
2.850m²
Inhoud
3005m³
Oplevering
in overleg

Delen


[ { "address": "Sprundelsebaan 300", "zipCode": "4876 NE", "city": "Etten-Leur", "lat": 51.5462871, "lng": 4.6362367 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?