+31 (0)10 22 508 22

Lage Mierdseweg 17

Prijs € 3.950.000 k.k. Beschikbaar

Omschrijving


Huize Rustoord, aangenaam! Een ronduit uniek en multifunctioneel landgoed. Huize Rustoord maakt deel uit van het grote landgoed 'De Utrecht'.

Met een pand als dit is het als met de beste wijnen. Zij moeten rijpen om op smaak te komen. En die smaak zit erin, tot in het kleinste detail.

Niet voor niets voert Huize Rustood met trots het erepredikaat ‘Rijksmonument’ en er zijn diverse fiscaal interessante faciliteiten te melden.

INTRODUCTIE
In de jaren twintig van de vorige eeuw is Huize Rustoord gebouwd als een vakantieverblijf voor de medewerkers van levensverzekeringsmaatschappij “De Utrecht”. Recent heeft Huize Rustoord een metamorfose ondergaan. De huidige eigenaren hebben met nauwgezet uitgevoerde restauratie de “Grandeur” uit de vorige eeuw weer nieuw leven ingeblazen.

De imposante gevel vertelt wel veel, maar nog lang niet alles. Wie het pand nu binnenstapt, krijgt de verrassing van zijn leven.

Je komt ogen tekort voor de rijkdom en schoonheid van dit interieur met tal van authentieke elementen.

Zo zijn massief eiken en vele andere kwalitatief hoogwaardige materialen bij de ingrijpende restauratie gebruikt, die tot in de kleinste details is uitgevoerd. Op deze wijze ademt Huize Rustoord sindsdien weer de sfeer van de “Belle Epoque” en “de Grandeur” van weleer.

Huize Rustoord is een uitermate exclusieve gelegenheid om te vertoeven. De omgeving is zeer uniek, mooi en stijlvol, rustig en ook bijzonder gezellig.

HOOFDGEBOUW
Het landhuis kent de volgende globale indeling:

Conferentiezaal ;

Restaurant ;

Keuken ;

Bar ;

Bibliotheek ;

De voormalige 32 kamers zijn teruggebracht tot 9 stijlvolle, exclusieve XL suites allen voorzien van eigen luxe badkamer.

KOETSHUIS
Het prachtige bijgebouw, het Koetshuis is multifunctioneel en wordt thans gebruikt voor het organiseren van evenementen en feesten. Echter, ook een ander gebruik is zeer wel denkbaar.

STAAT VAN ONDERHOUD
Huize Rustoord verkeert in een zeldzaam goede staat, dankzij een recente, kostbare restauratie waar echte vakmensen met zorg en liefde aan hebben gewerkt.

Hierdoor ademt Huize Rustoord sindsdien weer de sfeer van de “Belle Epoque” en “de Grandeur” van weleer. Huize Rustoord is een uitermate exclusieve gelegenheid om te vertoeven. De omgeving is zeer uniek, mooi en stijlvol, rustig en ook bijzonder gezellig.

EEUWIGE SCHOONHEID
Eeuwige schoonheid, een compliment dat zeker van toepassing is op dit ronduit unieke object. De geschiedenis heeft geleerd dat Huize Rustoord ruimte heeft de meest uiteenlopende activiteiten.

ERFPACHT
Huize Rustoord maakt deel uit van het grote landgoed 'De Utrecht' en zoals gebruikelijk is de grond in erfpacht uitgegeven. Het totale Landgoed De Utrecht omvat circa 2.500 hectare (!) en 5.768 m2 daarvan is in erfpacht uitgegeven aan Huize Rustoord. Nadere gegevens op aanvraag beschikbaar.

Door de ligging omgeven met de vele landerijen en bossen ervaart u hier een waar eldorado!

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uiitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief en globaal karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Potentiële kopers wordt geadviseerd een eigen makelaar in te schakelen om zich deskundig te laten adviseren en begeleiden.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen wij ons voorstellen. Met Huize Rustoord heeft u de kans om één van de meest bijzondere objecten van Noord-Brabant te verwerven.

Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtiging, welke zowel tijdens kantooruren als ’s avonds of op zaterdag kan plaatsvinden.

Kenmerken


Prijs
€ 3.950.000 k.k.
Wijk
Esbeek
Locatie
Aan bosrand, Aan park, Vrij uitzicht, Open ligging, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Postcode
5085 NC Esbeek
Woningtype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1906-1930
Soort bouw
Bestaande bouw
Tuin
Ja, Tuin rondom
Kamers
14
Slaapkamers
9
Woonoppervlakte
2700m²
Perceel
5.768m²
Inhoud
8000m³
Oplevering
in overleg

Delen


[ { "address": "Lage Mierdseweg 17", "zipCode": "5085 NC", "city": "Esbeek", "lat": 51.4435954, "lng": 5.1425466 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?