+31 (0)10 22 508 22

Natuurlijk Vroondaal

Prijs € 419.500 v.o.n. Beschikbaar

Omschrijving


NATUURLIJK VROONDAAL FASE 1

** Verkoop is gestart, schrijf u snel in via het formulier onderaan deze internetvermelding **

Goed nieuws in Den Haag!  De verkoop van het eerste woningaanbod in het nieuwste deelplan van Natuurlijk Vroondaal is gestart.

** Heeft u de film van de projectlocatie al bekeken... ? **

Het aanbod bevat in totaal 51 royale en luxe woningen in 3 verschillende types:

 • Type Lijzicht
  8 halfvrijstaande stadsvilla's: 5,90 m x 10,70 m
  Gebruiksoppervlakte: 137 m3 t/m 149 m3
  Kaveloppervlakte: 220 m2 t/m 438 m2

  6 halfvrijstaande stadsvilla's: 5,90 m x 10,10 m
  Gebruiksoppervlakte: 137 m3
  Kaveloppervlakte: 217 m2 t/m 321 m2
   
 • Type Walburcht
  4 geschakelde herenhuizen: 7,50 m x 9,50 m
  Gebruiksoppervlakte: 165 m3 t/m 173 m3
  Kaveloppervlakte: 212 m2 t/m 250 m2
   
 • Type Loef
  33 geschakelde herenhuizen: 5,40 m x 10,10 m
  Gebruiksoppervlakte: 121 m3 t/m 135 m3
  Kaveloppervlakte: 108 m2 t/m 207 m2

Toplocatie

Het Deelgebied Vroonvaart is gelegen tussen de Madepolderweg, de Boomawetering en de Exporteurslaan. De architectuurstijl in dit gebied is geïnspireerd op de historisch Haagse Hofbebouwing in combinatie met landelijke Westlandse Lintbebouwing. Het gebied heeft een intiem karakter. Alle woningen hebben een groene voortuin en zijn voorzien van een haag. De woningen zijn aan groene woonstraten en hofjes gelegen. Er is een variatie aan woningtypen en detaillering. Zo hebben een aantal woningen een prachtige erker, zijn er woningen met een trapgevel en zijn er raampartijen die zijn voorzien van prachtige luiken. Een aantal woningen zijn met hun achtertuin gelegen aan bevaarbaar water wat natuurlijk erg uniek is.

Prijsindicatie

Geschakelde eengezinswoningen vanaf ca. € 419.500,- v.o.n.
Halfvrijstaande woningen vanaf ca. € 550.000.- v.o.n.

Exacte prijslijst op aanvraag via de makelaar.

Extra pluspunten

Deze energiezuinige woningen worden hier gebouwd en zéér compleet opgeleverd:

Inclusief keukencheque
Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
Inclusief zonnepanelen
Inclusief bodemwarmtepomp (gasloos wonen)
Inclusief vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping
Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
Super duurzaam en klaar voor de toekomst: EPC 0!
Statige onder architectuur ontworpen woningen

Komt u wonen op deze prachtige plek in Den Haag?

Zeer royale kavels aan de rand van het plan
Statige onder architectuur ontworpen woningen
Fraai gelegen aan vaarbaar water
Park Madestein om de hoek
Binnen 35 wandelminuten op het strand

OP EN TOP DUURZAAM

EPC 0: KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Het duurzaamheidsniveau van een nieuwbouwwoning wordt uitgedrukt in een EPC-waarde. Hierbij geldt: hoe lager, hoe beter. De maximaal toegestane EPC is op dit moment 0,4. Deze woningen hebben nu al een EPC van 0,0, u bent dus helemaal klaar voor de toekomst!

GASLOOS & BODEMWARMTEPOMP

Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat u bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. U bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van uw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteert u van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage lage woon- en energielasten.

ZONNEPANELEN

Om uw woning extra energiezuinig te maken helpt de zon een handje. De zonnepanelen op uw aanstaande woning vangen het zonlicht op en zetten dit om in elektrische energie. Een omvormer zet deze energie om in bruikbare stroom waarna het kan worden geleverd aan het elektriciteitsnet. Uw eigen stroomverbruik wordt vervolgens verrekend met de opgewekte stroom van uw zonnepanelen.

FINANCIËLE VOORDELEN

Vanwege alle duurzame en energiebesparende toepassingen in deze woningen profiteert u van lagere woonlasten. U heeft namelijk recht op een groenverklaring waarmee u bij een aantal hypotheekverstrekkers in aanmerking voor een groene financiering. Hierdoor ontvangt u een aantrekkelijke korting krijgt op uw hypotheekrente. Daarnaast zijn er vanwege het duurzaamheidsniveau van EPC 0 (vaak) meer leenmogelijkheden. Informeer hierover bij uw hypotheekverstrekker. 

SCHRIJF U VRIJBLIJVEND IN

Interesse? De belangstelling is groot en wij adviseren u om u snel in te schrijven via ons kantoor. Vul het formulier hieronder in en wij informeren u graag!

Kenmerken


Prijs
€ 419.500 v.o.n.
Locatie
Aan rustige weg, In woonwijk
Postcode
Den Haag
Woningtype
Geschakelde woning
Soort bouw
Nieuwbouw
Tuin
Ja

Delen


Video


Virtuele Bezichtiging Natuurlijk Vroondaal !
[ { "address": "Natuurlijk Vroondaal 0", "zipCode": "", "city": "Den Haag", "lat": 52.0440768, "lng": 4.2276849 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?