+31 (0)10 22 508 22

Kortsteekterweg 2

Prijs € 1.395.000 k.k. Beschikbaar

Omschrijving


Typically Dutch!

Wind, water, natuur, ruimte, rust: een samenstroom van authentieke Nederlandse kenmerken komen samen bij deze prachtige molen.


Pluspunten:

- Uniek
- Privacy en rust
- Goed onderhouden en gerestaureerd
- Gunstige ligging t.o.v.:


Rotterdam ca. 35 min.

Utrecht ca. 35 min.

Amsterdam ca. 45 min.

Luchthaven Rotterdam ca. 35 min

Schiphol airport ca. 30 min.

- 5 kamers
- 2 badkamers
- ruim gastenverblijf
- tuinhuis annex atelier


Wij zijn er trots op u deze molen te mogen presenteren. Ware rust in een prachtige landelijke omgeving en toch zeer centraal ten opzichte van de grote steden Amsterdam en Rotterdam.

Wakker worden met rondom de boeren die hun land bewerken, een panoramisch zicht over de enorme polder waarbij de rust kenmerkend is.

De landelijke oprijlaan brengt u tot aan de molen die een volledige professionele verbouwing heeft ondergaan waarbij de specifieke kenmerken van de molen behouden zijn. De molen is werkend echter niet bedrijfsmatig.

De authentieke ingang van de molen biedt toegang tot een karakteristieke woonkamer waar meerdere originele details van de molen zichtbaar zijn. Zo is het tandwiel, gedeeltelijk weggewerkt, en de trap die naar de bovengelegen vertrekken rijkt origineel en draagt bij aan het rustieke gevoel. De vide zorgt voor een ruime beleving van de totale woonruimte en zorgt voor een luchtig geheel.
De open keuken, aan de achterzijde gelegen, geeft zicht over de polder en zorgt met haar karakter voor nog meer woonbeleving. De smaakvolle avonden zijn bij voorbaat succesvol en gezellig.

De trap brengt u op de vide waar een heerlijke tv en kantoor ruimte van is gemaakt. De bovengelegen etage biedt een heerlijke slaapkamer, aparte badkamer met douche en stijlvol bad. Stel u eens voor; liggend in een warm bad met uitzicht over de polder!

De bovengelegen bolder geeft voldoende opbergruimte en is tevens de toegang tot de zgn. kapzolder alwaar een molenaar zijn onderhoud aan de molen kan verrichten.

De kinderkamers of het gastenverblijf bevindt zich schuin achter de molen en is een woning op zich. Ruime gang die aan beide zijde toegang biedt aan een slaapkamer met aan het einde van de gang de badkamer met douche en toilet.
Op de 1e etage bevindt zich een volledige woonlaag annex kantoorruimte alwaar een combi van beide mogelijk is.

Aan de andere zijde van de molen bevindt zich het tuinhuis, dat voorzien is van een kleine keuken en het geheel biedt ruimte om in de zomer volledig los van de molen de dag door te brengen en in de winter , o.a. vanwege de vloerverwarming, de mogelijkheid biedt voor bijv. een atelier. Het aangrenzende terras, beide lager dan de molen gelegen, biedt ultieme privacy en voldoende gelegenheid om een zonnige en windvrije plek te vinden.

Tijdens onze eerste kennismaking met de molen en haar bewoners bevloog ons het “typically Dutch” gevoel, een “place to be” alwaar je als stel, gezin of bedrijfsmatig je je in een prachtige omgeving waart en waar de bezoekers ongetwijfeld graag terugkomen!

Disclaimer
Alle in de verkoopomschrijving en eventuele bijlagen genoemde informatie - waaronder doch niet uitsluiting maatvoering - heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat wordt uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

Kenmerken


Prijs
€ 1.395.000 k.k.
Wijk
Steekterpolder
Locatie
Aan het water, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Postcode
2407 AG Alphen Aan Den Rijn
Woningtype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1836
Soort bouw
Bestaande bouw
Tuin
Ja, Tuin rondom
Parkeren
Garage, Vrijstaand houtParkeerplaats
Kamers
5
Slaapkamers
4
Woonoppervlakte
220m²
Perceel
3.110m²
Inhoud
1074m³
Oplevering
in overleg

Delen


Video


[ { "address": "Kortsteekterweg 2", "zipCode": "2407 AG", "city": "Alphen Aan Den Rijn", "lat": 52.1104501, "lng": 4.723501 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?