Antwerpen

Koningin Astridplein Antwerpen

Koningin Astridplein Antwerpen image 1 Koningin Astridplein Antwerpen image 1
Koningin Astridplein Antwerpen image 1 Koningin Astridplein Antwerpen image 1
Koningin Astridplein Antwerpen image 1 Koningin Astridplein Antwerpen image 1
Koningin Astridplein Antwerpen image 1 Koningin Astridplein Antwerpen image 1
icon surface 270m² tot 290m²
icon price € 1.500.000 tot € 1.650.000 v.o.n.

Omschrijving

RESIDEREN IN HET HART VAN ANTWERPEN
Wonen in een prestigieus vijf sterren project op een absolute toplocatie in Antwerpen? Zoek dan niet verder!

Exclusief, kleinschalig nieuwbouwproject van appartementen en penthouses gerealiseerd van ca. 270 tot 290 m2, inclusief hoogwaardige afbouw met keuken, sanitair, vloeren en optimale veiligheid. Vloerverwarming en airconditioning zijn vanzelfsprekend. De appartementen hebben de pure luxe van ruimte, licht en privacy. De eigentijds statige architectuur met hoge plafonds, floor-to-ceiling raampartijen en royale ruimtes. Alles ademt kwaliteit, vakmanschap en schoonheid.

Afhankelijk van het type heeft u een riante loggia, dakterras of patio. Gerenomeerde binnenhuisarchitecten staan voor u klaar om uw nieuwe penthouse of appartment geheel naar eigen wens in te richten. Strak en modern of juist wat klassieker? U zegt het maar! De bouw van dit project van internationale allure is in volle gang. 

LOCATIE
De zeldzaam unieke locatie in het hart van Antwerpen, de stad van eeuwenoude panden, baanbrekende architectuur, culinaire geneugten en cultuur, het fenomenale uitzicht op het historische Astridplein, gekenmerkt door het imposante centraal station en de naastgelegen Antwerpse Zoo, te midden van de bruisende stad.
Op loopafstand is de Keyserslei met haar restaurants, bistro’s en uitgaansgelegenheden, het verlengstuk van De Meir, waar u in een weelde van prachtige winkels, kunst en cultuur stapt.

PARKEREN
Parkeren is geen probleem, u kunt uw auto parkeren in de nabij gelegen Q-parking, onder het Koningin Astridplein. Alles om uw leven in de stad zorgeloos en comfortabel te maken. Dit project is er niet zomaar één, het is een manier van leven. 

Voor meer informatie en plattegronden maken wij graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek, waarin wij u graag alles over dit unieke project vertellen.

Hier wordt wonen ‘resideren’. 

OPLEVERING 
U hoeft niet lang te wachten op uw prachtige appartement of penthouse, eind 2022 wordt er opgeleverd. 
De appartementen voldoen aan de regels die gesteld zijn door de Belgische overheid om in aanmerking te komen voor het verlaagd BTW tarief van 6 procent, onder voorwaarde dat de koper voldoet aan de eisen die daaraan gesteld worden.

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Uitsluitend de door alle partijen ondertekende contractstukken inclusief bijlagen zijn bepalend voor de rechtsverhouding tussen partijen. De artist impressions geven een globaal en indicatief beeld; ook daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen voorbehouden. 

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen wij ons voorstellen, onze makelaars zijn u graag van dienst. Wij plannen graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek met u in. 

Regio Zuid-Holland, Zeeland & Noord-Brabant

Hulstkamp Makelaars

phone +31 (0)10 22 508 22
mail rotterdam@R365.nl
Sarah Uysal

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 1.500.000 tot € 1.650.000 v.o.n.
Status
Beschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
270m² tot 290m²
Makelaardij Hulstkamp Makelaars

Interesse in Koningin Astridplein Antwerpen?

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Hulstkamp Makelaars

phone +31 (0)10 22 508 22
mail rotterdam@R365.nl
Sarah Uysal