+31 (0)10 22 508 22

Hoekenburglaan 45

Price € 3.250.000 k.k. Available

Description


Direct aan de Vliet gesitueerde, monumentale buitenplaats Hoekenburg. Met een pand als dit is het als met de beste wijnen: zij moeten rijpen om op smaak te komen. En die smaak zit erin, tot in het kleinste detail.

Niet voor niets is buitenplaats Hoekenburg onderscheiden met het ere-predikaat Rijksmonument. In 1809 is Hoekenburg in opdracht van de bekende familie Thorbecke gebouwd. Het object is weergaloos mooi, maar nergens overdadig. Dat is ook het kenmerk van ware klasse.

Hoekenburg is ook uitstekend geschikt voor een combinatie van wonen en werken; niet alleen is het pand uiterst royaal (vloeroppervlak ca. 837 m2), maar de dubbele opgang en de lift maken het object met recht multifunctioneel.

Over een pand als dit moet je eigenlijk niet schrijven, dat moet je met eigen ogen zien. Serieuze gegadigden nodigen wij dan ook van harte uit voor een vrijblijvende bezichtiging.

Alvast 'n impressie:

BEGANE GROND
representatieve entree met ontvangsthal

lift

riante woonkamer en suite

tussenkamer

karakteristieke serre

eetkamer

aangrenzende dubbele veranda

woonkeuken

twee voordeur, separate opgang

grote inpandige garage annex multifunctionele ruimte

1e VERDIEPING
overloop

zes slaapkamers, thans enkele als kantoor in gebruik

twee badkamers

balkon

dubbele trapopgang alsmede lift

pantry

2e VERDIEPING
overloop

drie slaapkamers

fitnessruimte

vier badkamers

wasruimte

technische ruimte

groot dakterras

TUIN
Heerlijke, direct aan de Vliet gesitueerde tuin.

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen wij ons voorstellen. Serieuze gegadigden adviseren wij dan ook een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging te arrangeren.

Bezichtigen is op afspraak zowel tijdens kantooruren als 's avonds of op zaterdag mogelijk.

Specifications


Price
€ 3.250.000 k.k.
District
Voorburg West
Location
Near waterfront, Near quiet road, Clear view, Near waterway, In forest
Zip code
2275 TG Voorburg
Property Type
Detached house
Build Year
1809
Build type
Existing
Garden
Yes, Garden all round
Parking
Garage, Indoor
Rooms
11
Bedrooms
8
Living surface
766m²
Plot
2.032m²
Volume
3732m³
Acceptance
in consultation

Share


[ { "address": "Hoekenburglaan 45", "zipCode": "2275 TG", "city": "Voorburg", "lat": 52.0574816, "lng": 4.3489325 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


The form has successfully been sent. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?