+31 (0)10 22 508 22

Heinsbergenstraat 50

Price € 11.000.000 k.k. Available

Description


Eén van de meest prestigieuze en grootste villa's van de prachtige provincie Noord-Brabant, strategisch gelegen ten opzichte van ondermeer Eindhoven, Nijmegen en Den Bosch. Hier vindt u internationale allure, want panden als deze vindt u doorgaans alleen aan de Cote d'Azur of bijvoorbeeld in Miami.

Ruim en riant, want deze kapitale, moderne villa heeft een ongekend royaal vloeroppervlak van van bijna 1.600 m² bvo en is op het hoogst denkbare niveau uitgevoerd. Niet alleen met een overvloed aan ruimte maar ook met zowel binnen- als buitenzwembad.

Het object is in 2008 gebouwd en tussen 2016 en 2018 op topniveau verbouwd tot het exclusieve object dat het nu is. Overigens is de villa op state-of-the-art niveau beveiligd.

Middels deze informatie wordt uit oogpunt van privacy slechts een globale impressie gegeven en een beperkt aantal foto's gepubliceerd, serieuze gegadigden adviseren wij contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende bezichtiging.

BEGANE GROND (ca. 723 m² bvo)
entree

uiterst riante living

de vide en trappartij zijn eye catchers van niveau!

lift

eetkamer

werkkamer

woonkeuken waar een sterrenchef jaloers op zou zijn

veranda met aangrenzend terras

bijkeuken

twee extra kamers

royaal binnenzwembad gecombineerd met wellness zoals whirlpool, sauna en Turks stoombad

inpandige garage voor diverse auto's

1e VERDIEPING (ca. 327 m² bvo)
entresol met vide, bereikbaar via de fraaie trappartij of de lift

zes slaapkamers waaronder één master-suite met dressing

vier luxe badkamers

terras

ONDERVERDIEPING (ca. 547 m² bvo)
grote hal, bereikbaar via de fraaie trappartij of de lift

familyroom annex bar met toegang tot terras en tuin

professionele keuken ten behoeve van catering

bioscoop

wijnkelder

serverruimte

installatieruimte

diverse hobby- en bergruimten

TUIN
wat een fantastische tuin!

voorzien van diverse terrassen, met volop privacy en als klap op de vuurpijl een 'James Bond style' zwembad dat verborgen zit onder één van de terrassen en dat met een druk op de knop zichtbaar wordt

poolhouse

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen wij ons voorstellen. Topobjecten als deze komen slechts zelden op de markt. Serieuze gegadigden adviseren wij een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging te arrangeren.

Specifications


Price
€ 11.000.000 k.k.
District
Wijk 01 Uden
Location
Near quiet road, In forest area, In residental area
Zip code
5402 EG Uden
Property Type
Detached house
Build Year
2008
Build type
Existing
Garden
Yes, Garden all round
Parking
Garage, Indoor
Rooms
14
Bedrooms
6
Living surface
1491m²
Plot
4.571m²
Volume
6067m³
Acceptance
in consultation

Share


[ { "address": "Heinsbergenstraat 50", "zipCode": "5402 EG", "city": "Uden", "lat": 51.6682574, "lng": 5.6200039 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


The form has successfully been sent. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?