+31 (0)10 22 508 22

Soesterengweg 2

Price € 2.600.000 k.k. Available

Description


Dit stijlvolle, voormalige koetshuis is één van de parels uit onze hoogwaardige portefeuille.
‘Een uniek huis op een prachtige locatie.’ Het zijn krachttermen die soms wat al te gemakkelijk worden aangewend om een pand extra cachet te geven. In het geval van dit landhuis zou een dergelijke omschrijving een volslagen understatement zijn.
Het in 2018 volledig gerenoveerde landhuis, gebouwd in 1938, met een woonoppervlak van ca. 235 m2 staat naast de voormalige buitenplaats “De Witte Burcht”.
’n Impressie;

WOONVERDIEPING
Representatieve ontvangsthal met garderobe en apart toilet met fonteintje
Bijkeuken annex wasruimte met pantry
Werkkamer (mogelijk extra slaapkamer)
Imposante living met openhaardpartij en prachtige lichtinval
Moderne (open) woonkeuken met kookeiland en alle luxe denkbare apparatuur
Toegang tot één van de terrassen
Aangrenzende dining met uitzicht op de riante tuin en terrassen

EERSTE VERDIEPING
Overloop
Masterbedroom met badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbel wastafelmeubel
Apart toilet met fonteintje
Walk-in closet
Slaapkamer met badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel
Apart toilet met fonteintje
Toegang tot de vliering

KELDER
Wijnkelder met bergingsruimte

TUIN
Uiterst fraai aangelegde, zonnige tuin met diverse terrassen en een eigen stukje bos
Wandelpaden
Tuinhuis van ca. 18 m2 (mogelijk kantoor-werkruimte)
Buitenkeuken

GARAGE
De vrijstaande garage met parkeergelegenheid voor twee auto’s

PLUSPUNTEN
• Volledig gerenoveerd in 2018
• Perceel van ca. 3.030 m2
• Vloerverwarming
• Camera/alarm systeem
• Ca. 235 m2 woonoppervlak
• Uitstekend geïsoleerd
• Prachtige tuin, geheel in stijl van het landhuis met een aangrenzend stukje bos
• Garage met parkeergelegenheid voor twee auto’s

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.
ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen wij ons voorstellen. Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging van dit op toplocatie gelegen landhuis!

Specifications


Price
€ 2.600.000 k.k.
District
't Hart-Soestdijk
Location
Near edge of forest, Near park, Near quiet road, Sheltered location, Outside built-up area, In forest area, In residental area, Clear view
Zip code
3761 AV Soest
Property Type
Detached house
Build type
Existing
Garden
Yes, Garden all round
Parking
Garage, Free standing, woodFree standing, stone
Rooms
5
Bedrooms
3
Living surface
235m²
Plot
3.030m²
Volume
862m³
Acceptance
in consultation

Share


[ { "address": "Soesterengweg 2", "zipCode": "3761 AV", "city": "Soest", "lat": 52.1805781, "lng": 5.2911443 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


The form has successfully been sent. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?