+31 (0)10 22 508 22

Acaciadreef 9

Price € 5.100.000 k.k. Available

Description


Royale kasteelvilla in de groene omgeving van Schoten - Koningshof.

Deze unieke kasteelvilla is gelegen op een perceel van ca. 2,8 Ha. welke u bereikt middels een indrukwekkende oprijlaan.

U betreedt de villa middels de imposante binnenplaats. De ontvangsthal met statige trap naar de verdieping, de woonvertrekken met verschillende leefruimtes, diverse keukens, tal van slaapkamers op verdiepingen, valt het meteen op hoe bewoonbaar en gezellig deze villa is. De leefruimtes ademen een voorname sfeer en zijn verrassend overzichtelijk van afmeting, het is vooral een ‘huiselijk’ huis, waar je gerieflijk met je familie kunt wonen, zonder dat je het gevoel hebt in een paleis te resideren.

Aan de achterzijde van de villa strekt zich een fraai stuk land met vrij uitzicht dat tot diep in het bos reikt. De directe omgeving is paradijslijk. Lange lanen, dichte loof- en dennenbossen, uitgestrekte gebieden. Hier heerst de natuur, rust en stilte. Antwerpen, Brasschaat en de grens van Nederland bevinden zich echter op korte afstand.

Op een landgoed als dit zou u zomaar vergeten dat er nog een bewoonde wereld om u heen ligt.

BIJZONDERHEDEN

  • Dit exclusieve landhuis werd gebouwd in 2016 en recentelijk volledig voorzien van alle moderne luxe en comfort, waarbij gebruik is gemaakt van antieke bouwmaterialen
  • Perceeloppervlak van ca. 2,8 Ha
  • Vloeroppervlak van ca. 975 m2
  • Luxueus binnenzwembad met wellness
  • Inpandige garage voorzien van autolift voor maar liefst vier auto’s
  • Zeer geschikt voor combinatie wonen en werken of dubbele bewoning
  • Diverse terrassen rondom de villa
  • Binnenplaats
  • Optimale privacy en beveiliging

BEGANE GROND

Zeer representatieve entree annex ontvangsthal

Garderobe

Toilet met fonteintje

Royale woonkamer met open haard

Bibliotheek met mezzanine (bereikbaar via antieke spiltrap)

Ruime eetkamer

Royale woonkeuken met tweede dining

Bijkeuken en garderobekamer

Toilet met fonteintje

‘dienstingang’

EERSTE VERDIEPING

Royale hal met vide

Mastersuite, bestaande uit een slaapkamer, avondsalon, walk-in, tweede dressing en bijzonder royale badkamer ensuite.

Separate linnenkamer annex wasruimte

Twee ruime slaapkamer met ieder een badkamer ensuite

TWEEDE VERDIEPING

Volledig ingerichte verdieping met slaapkamers of hobbyruimte

ONDERVERDIEPING

Verschillende ruimtes zijn volledig afgewerkt en bruikbaar als gym, hobbyruimte of berging.

GUESTHOUSE

Een volwaardig guesthouse bevindt zich in de vleugel tussen de garages en de hoofdwoning. Deze volwaardige woning biedt een living met open haar, een luxe woonkeuken, twee slaapkamers en een badkamer

WELLNESS

Een luxe inpandig zwembad, sauna relaxruimte en sanitaire voorzieningen maken een complete wellness onderdeel van dit unieke eigendom.

 

GARAGES

De dubbele garage is uitgerust met een autolift en biedt hiermee plaats aan vier(!) auto’s. Tevens heeft de garage een bergzolder

DISCLAIMER

Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. *Voor sommige zaken zoals de suggestie voor kantoor-aan-huis of dubbele bewoning kan goedkeuring van de gemeente nodig zijn, kopers wordt geadviseerd alvorens tot aankoop over te gaan informatie bij de gemeente in te winnen.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Dat kunnen wij ons voostellen! Serieuze gegadigden adviseren wij een vrijblijvende bezichtiging te arrangeren.

 

 

Specifications


Price
€ 5.100.000 k.k.
Location
Near edge of forest, Near quiet road, Clear view, In forest area, Rural location, Near nature area
Zip code
2900 Schoten
Property Type
Detached house
Build Year
2016
Build type
Existing
Garden
Yes
Parking
Garage, Indoor
Rooms
15
Bedrooms
7
Bathrooms
6
Living surface
975m²
Plot
2,8ha
Acceptance
in consultation

Share


Floor plans


[ { "address": "Acaciadreef 9", "zipCode": "2900", "city": "Schoten", "lat": 51.2716572, "lng": 4.5364358 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


The form has successfully been sent. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?