+31 (0)10 22 508 22

Willemskade 15 K

Price € 925.000 k.k. Available

Description


Werkelijk fantastisch drie- (voorheen 4-)kamer appartement van ca. 138 m², op de vierde etage van het kleinschalige, zéér exclusieve appartementencomplex “Williams Estate 3”. Vanuit het appartement heeft u het meest directe uitzicht op rivier De Maas en de skyline wat mogelijk is in Rotterdam.

Het gerenommeerde architectenbureau BIAS te Rotterdam tekende voor Williams Estate. Dit kleinschalige project – opgeleverd in 2000 – telt een beperkt aantal appartementen, is in totaal acht verdiepingen hoog en staat op eigen grond.

Zo'n prachtgebouw staat niet zómaar ergens. De ligging in het historische Scheepvaartkwartier is misschien nog wel een groter pluspunt dan de hoogwaardige architectuur. Niet voor niets zeggen Rotterdammers "het is een voorrecht om in het Scheepvaartkwartier te wonen".

Met haar boulevard aan rivier De Maas, het park en last-but-not-least de grote verscheidenheid aan (top-)restaurants, grand café's, het bekende Westelijk Handelsterrein is het Scheepvaartkwartier één van de aantrekkelijkste locaties van Rotterdam om te wonen. Ook het stadscentrum en het nieuwe Luxor theater zijn op een steenworp afstand gelegen.

Het appartement biedt een werkelijk fenomenaal uitzicht over de rivier en de skyline en heeft een heerlijk loggia.

'n Impressie:

BEGANE GROND

Via de representatieve centrale entree van Williams Estate, met videofooninstallatie, bereiken we middels de lift het appartement op nummer 15K.

VIERDE VERDIEPING

Middels de hal met bergkast, toilet met fonteintje, komen we in de riante living met halfopen keuken in U-opstelling. Het fenomenale uitzicht eist direct alle aandacht op; doordat het appartement niet op een hoge verdieping is gelegen, is sprake van veel “contact” met de buitenwereld.

De living is een aantrekkelijke plaats om te vertoeven. Door de grote raampartijen gaat er niets verloren van het uitzicht op de Maas.

De open keuken is voorzien van een natuurstenenblad en uitgerust met inbouwapparatuur zoals een kookplaat, oven, koelkast en vaatwasser.

Grenzend aan de living vinden we een zonnige patio.

Masterbedroom met aangrenzende badkamer.

De badkamer is vrijwel geheel betegeld van vloer tot plafond en uitgerust met inloopdouche, ligbad, design-radiator, tweede zwevend toilet en wastafelmeubel.

Voorts beschikt het appartement over een tweede slaapkamer en een gastenbadkamer uitgerust met douche en wastafelmeubel.

EXTRA PLUSPUNTEN

- praktische berging in de onderbouw

- toplocatie in het historische Scheepvaartkwartier

- actieve Vereniging van Eigenaars

- twee parkeerplaatsen, één buiten en één binnen, in ruime inpandige parkeerkelder. De parkeerplaatsen zijn gelegen op erfpachtgrond, waarvan de canonverplichting is afgekocht tot 18-11-2046

- deels voorzien van rolluiken

DISCLAIMER

Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging van dit op toplocatie gelegen appartement!

Specifications


Price
€ 925.000 k.k.
District
Rotterdam Centrum
Location
On the waterfront, Near quiet road, In town center, In residental area, Clear view, Sheltered location, Near waterway
Zip code
3016 DK Rotterdam
Property Type
Walk-up flat
Build Year
2000
Build type
Existing
Parking
Garage, IndoorParking spot
Rooms
3
Bedrooms
2
Living surface
138m²
Volume
440m³
Acceptance
in consultation

Share


[ { "address": "Willemskade 15", "zipCode": "3016 DK", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9092044, "lng": 4.4822555 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


The form has successfully been sent. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?