+31 (0)10 22 508 22

Wilhelminakade 415

Price € 340.000 k.k. Sold

Description


** BIEDEN VANAF PRIJS **

WAUW! Dit leuke tweekamer-appartement van circa 60m2 op de 22ste etage van DE Rotterdam is NU te koop!

Voor dit schitterende appartement met uitzicht op de Rijnhavenkade geldt een uiterst scherpe BIEDEN VANAF-PRIJS (!) van € 340.000 k.k. Biedingen vanaf dit bedrag worden door de verkoper serieus in overweging genomen. U kunt dus zelf kenbaar maken wat u bereid bent te betalen.

Het appartement biedt toegang tot de entree met separaat toilet, lichte woonkamer met grote schuifpui, open keuken uitgerust met alle apparatuur waaronder een keramische kookplaat, koel-/vriescombinatie, combi-magnetron en vaatwasser. Daarnaast bevindt zich direct bij de keuken een storage room met aansluiting voor de wasmachine en droger.

Voorts de slaapkamer met transparante gevel van vloer tot plafond en de badkamer ensuite. De badkamer is voorzien van ligbad, ruime douche en wastafel. Naast de vloerverwarming hangt er ook een elektrische handdoek-radiator.

DE ROTTERDAM 44/FLOORS
De Rotterdam, een icoon in stadsarchitectuur naar een ontwerp van Rem Koolhaas, is de letterlijke interpretatie van een 'vertical city'. In een totaaloppervlakte van 160.000 m² worden wonen, werken en recreëren met elkaar verenigd. De Rotterdam is een plek die bruist. Een dynamische locatie waar 24 uur per dag wordt geleefd.

LOCATIE
De Wilheminapier is een internationale hotspot waar de dynamiek van wonen, werken en recreëren in de stad volledig tot zijn recht komt. De Rotterdam 44/Floors ligt pal aan de Nieuwe Maas, naast de Cruise Terminal; een plek waar geregeld imposante cruiseschepen aanleggen.

KENMERKEN APPARTEMENT

- Transparante gevels van vloer tot plafond;
- Gelegen op de 22ste verdieping
- Gastenverblijven op de 25ste verdieping;
- Vloerverwarming- en koeling;
- Zonwerend, hoog rendement isolatieglas;
- Uniek panoramisch uitzicht;
- Naastgelegen vier sterren designhotel Nhow alsmede Hotel New York
- Separate berging op de etage
- Gezamenlijke fietsenstalling
- Parkeren mogelijk via Q-park met een speciaal bewonerstarief
- Eigen grond; appartement ( circa 60m2) + berging ( circa 4m2) op dezelfde verdieping
- Goed functionerende actieve Vereniging van Eigenaars, bijdrage per maand is € 131,-

In De Rotterdam heeft u de beschikking over een receptie die zeven dagen bezet is door de servicemanager die allerhande praktische zaken voor u regelt. Hij staat tot uw dienst en ziet er op toe dat alles binnen het gebouw vloeiend verloopt. Op het gebied van veiligheid is voorzien in 24/7 camerabewaking in de lobby. Als het gaat om de vele diensten of woongerelateerde zaken kunt u deze ook dag en nacht regelen via de website die alleen toegankelijk is voor bewoners. U betaalt alleen voor de diensten die u afneemt.

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is nadrukkelijk uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen wij ons voorstellen. Maak snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging!

Specifications


Status
Sold
Price
€ 340.000 k.k.
District
Feijenoord
Location
On the waterfront, In town center, Clear view
Zip code
3072 AP Rotterdam
Property Type
Apartment w/ access balcony
Build Year
2013
Build type
Existing
Parking
Garage, Car park
Rooms
2
Bedrooms
1
Living surface
59m²
Volume
200m³
Acceptance
in consultation

Share


[ { "address": "Wilhelminakade 415", "zipCode": "3072 AP", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9064868, "lng": 4.4880474 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


The form has successfully been sent. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?