+31 (0)10 22 508 22

Westplein 103

Price € 1.495.000 k.k. Available

Description


Wat een fantastisch penthouse! Bijna 200 m² groot, met dakterras van ca. 44 m² en gesitueerd op de vijfde en zesde verdieping van het monumentale art-deco Atlantic Huis in het chique Scheepvaartkwartier.

Het Atlantic Huis is een exclusief, relatief kleinschalig Rijksmonument in het Scheepvaartkwartier. Oorspronkelijk gebouwd in 1930 en na de restauratie in 2006 herontwikkeld tot slechts enkele tientallen zeer gevarieerde appartementen en penthouses.

Kenners weten het allang: het historische Scheepvaartkwartier is één van de allermooiste delen van Rotterdam om te wonen. Niet alleen met de authentieke Veerhaven en De Koninklijke Roei- en Zeilvereeniging 'De Maas', maar ook met toprestaurants zoals Zeezout, Parkheuvel** en Louise, natuurlijk Grand-Café Loos en Huson maar ook de gezellige Captain's Cabin, La Pizza, Granny's Grill en Meatclub.

Via de Maasboulevard, de Maastunnel-traverse en de Erasmusbrug biedt het Scheepvaartkwartier snelle aansluitingen op de Ring van Rotterdam. Ook tram, bus, watertaxi en metrostation Leuvehaven zijn op een steenworp afstand.

'n Impressie:

BEGANE GROND
monumentale centrala hal met mozaïekvloer, trappenhuis met authentiek glas-in-loodramen en toegang tot de liften en de parkeergarage

intercom met videofooninstallatie

5e VERDIEPING
privé entree met garderobe en toilet

zeer riante, halfronde living

exclusieve woonkeuken met top-apparatuur

slaapkamer (I) met entresol

luxe badkamer

6e VERDIEPING
overloop met vaste kasten en toilet

twee grote slaapkamers (II en III)

fantastische badkamer met inloopdouche, groot rond ligbad en wastafelpartij

als klap op de vuurpijl: een heerlijk dakterras van ca. 44 m²

PARKEREN
optioneel zijn twee parkeerplaatsen in de privé-parkeergarage van het Atlantic Huis beschikbaar

EXTRA PLUSPUNTEN
- recent geheel geschilderd
- deels voorzien van airconditioning
- exclusief monumentaal appartementencomplex, herontwikkeld in 2009
- huismeester
- het Scheepvaartkwartier heeft via de Maasboulevard, de Maastunnel-traverse en de Erasmusbrug snelle aansluitingen op de Ring van Rotterdam. Schuin tegenover de ingang vind je de tramhalte voor lijn 7 (in 7 minuten ben je op Rotterdam Centraal), de haltes voor bus- en watertaxi en metro bevinden zich vlakbij
- privéberging
- privéterras van ca. 44 m², voorts ook nog twee gemeenschappelijke dakterrassen

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging!

Specifications


Price
€ 1.495.000 k.k.
District
Rotterdam Centrum
Location
Near busy road, Near park, In town center
Zip code
3016 BM Rotterdam
Property Type
Penthouse
Build type
Existing
Garden
Yes, Terrace, 100×100cm
Parking
Garage, Car park
Rooms
4
Bedrooms
3
Living surface
191m²
Volume
655m³
Acceptance
in consultation

Share


[ { "address": "Westplein 103", "zipCode": "3016 BM", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9090503, "lng": 4.4787803 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


The form has successfully been sent. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?