+31 (0)10 22 508 22

Straatweg 131 *

Price € 3.650 p.m. ex. Available

Description


Stelt u zich eens voor...

• uw eigen ligplaats voor een boot met directe toegang tot de Bergse Achterplas
• 32 meter diepe, zonnige achtertuin op het westen, compleet met veranda en berging
• toplocatie aan de fameuze Straatweg, op loopafstand van de gezellige Bergse Dorpsstraat
• twee of meer parkeerplaatsen op eigen grond en tramverbinding met Rotterdam CS voor de deur

Dat zijn nog maar enkele van de pluspunten die deze zeer aantrekkelijke, halfvrijstaande villa u biedt. Er is zelfs een vergunning aanwezig om de villa te vergroten met een forse uitbouw!

Heeft u de dronevideo van dit prachtpand al bekeken?

'n Impressie:

BEGANE GROND
entree met garderobe en toilet

ruime U-vormige woon-/eetkamer met openhaard en openslaande deuren naar de aangrenzende veranda en tuin

moderne open keuken met apparatuur

wijn- annex provisiekelder

1e VERDIEPING ('master-floor')
overloop met toilet en toegang tot terras aan de voorzijde, toilet met fontein

ruime master-bedroom met aangrenzende walk-in-closet

luxe halfopen badkamer met inloopdouche, duo wastafel en toegang tot terras aan de achterzijde met vrij uitzicht over de Bergse Achterplassen

2e VERDIEPING
overloop

twee slaapkamers (achterslaapkamer met vrij uitzicht over de Bergse Achterplassen en ruime voorslaapkamer)

royale halfopen badkamer met duo wastafelmeubel en ruime inloopdouche

wasruimte

ZOLDER
zolderkamer met vrij uitzicht over de Bergse Achterplassen

TUIN
En dan buiten! De tuin verdient een pluim.

ca. 32 meter diep, compleet met eerder genoemde veranda alsmede ligplaats en ligging aan de Bergse Achterplas

totaal 515 m² eigen grond

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen wij ons voorstellen. Maak dan ook snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging van dit prachtpand op absolute toplocatie in Hillegersberg.

Specifications


Price
€ 3.650 p.m. ex.
District
Hillegersberg-Schiebroek
Location
In residental area, Clear view, Near waterway, In forest
Zip code
3054 AC Rotterdam
Property Type
Half detached house
Build Year
1927
Build type
Existing
Garden
Yes, Garden all round
Parking
Garage, Parking spot
Rooms
5
Bedrooms
4
Living surface
211m²
Plot
515m²
Volume
786m³
Acceptance
in consultation

Share


[ { "address": "Straatweg 131", "zipCode": "3054 AC", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9496772, "lng": 4.4872038 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


The form has successfully been sent. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?