+31 (0)10 22 508 22

Ringvaartweg 193

Price € 4.700.000 k.k. Available

Description


Erick van Egeraat is niet alleen één van de bekendste Nederlandse architecten, hij is zonder twijfel ook de meest flamboyante. Van Egeraat grossiert in internationale architectuurprijzen en tekende ook voor het ontwerp van deze ronduit spectaculaire villa.

Het betreft hier zondermeer één van de topobjecten in het toch al niet kinderachtige straatbeeld van ‘the golden mile’. De vormgeving van het rietgedekte huis – nergens schreeuwerig of té uitbunding, maar juist elegant en ingetogen – sluit naadloos aan op het landelijke karakter, terwijl het bruisende centrum van wereldstad Rotterdam vlakbij is.

Over een pand als dit moet je eigenlijk niet praten, dat moet je ervaren. Serieuze gegadigden adviseren wij dan ook een vrijblijvende bezichtiging te arrangeren.

Alvast een voorproefje:

WOONVERDIEPING
Representatieve ontvangsthal met garderobe en toilet ;

spectaculaire living met grote vide, openhaardpartij en imposante raampartij ;

aangrenzende dining ;

moderne woonkeuken voorzien van kookeiland en alle apparatuur ;

grote werkkamer annex bibliotheek ;

atelier ;

twee terrassen.

TOPVERDIEPING
Overloop ;

drie royale slaapkamers inclusief master-bedroom ;

elke slaapkamer heeft haar eigen moderne badkamer, de master-bedroom tevens een walk-in-closet ;

wasruimte ;

twee balkons.

ONDERVERDIEPING
Tussenhal met toilet ;

tweede living annex familyroom ;


grote aangrenzende patio met terras ;

televisiekamer ;

professionele spa met sauna en Turks stoombad ;

logeerkamer met badkamer ;

pantry ;

dubbele inpandige garage ;

technische ruimte.

TUIN
Fraai aangelegde, zonnige en glooiende parkachtige tuin op het zuidwesten ;

compleet met diverse terrassen en patio ;

last-but-not-least grenzend aan de Ringvaart.

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen wij ons voorstellen. Topobjecten als deze komen hoogstzelden op de markt.

Op afspraak is bezichtigen zowel tijdens kantooruren als ’s avonds of in het weekend mogelijk.

DE MOOISTE HUIZEN KOOP JE BIJ CHRISTIE’S INTERNATIONAL REAL ESTATE|R365. DIT PAND BEWIJST HET.

Specifications


Price
€ 4.700.000 k.k.
District
Prins Alexander
Location
Near waterfront, Near quiet road, In residental area, In forest
Zip code
3065 AC Rotterdam
Property Type
Detached house
Build Year
2008
Build type
Existing
Garden
Yes, Garden all round
Parking
Garage, Indoor
Rooms
10
Bedrooms
4
Living surface
493m²
Plot
2.491m²
Volume
1936m³
Acceptance
directly

Share


Video


[ { "address": "Ringvaartweg 193", "zipCode": "3065 AC", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9253377, "lng": 4.553289 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


The form has successfully been sent. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?