+31 (0)10 22 508 22

Oostmaaslaan 674

Price € 900.000 k.k. Available

Description


Schitterend design-penthouse van ca. 200 m² inclusief dakterras van ca. 36 m², met panoramisch uitzicht over rivier de Maas en de beroemde skyline van Rotterdam, gesitueerd op de twaalfde verdieping van appartementencomplex 'De Maasresidentie'.

Recent is dit penthouse onder supervisie van een interieurarchitect geheel verbouwd en zelfs voorzien van airconditioning. Het resultaat mag er zijn! Heeft u de fotoreportage al bekeken...?

'n Impressie:

BEGANE GROND
beveiligde centrale entree met videofooninstallatie en brievenbussen

12e (PENTHOUSE) VERDIEPING
entree met zwevend design-toilet

riante living van in totaal ca. 75 m² met aangrenzend balkon en fenomenaal uitzicht over de skyline en rivier de Maas

keuken met alle inbouwapparatuur

praktische bijkeuken cq binnenberging met wasmachine- en drogeraansluiting

drie slaapkamers waarvan één master-bedroom

de master-bedroom heeft eveneens uitzicht over de skyline en de rivier, tevens voorzien van walk-in-closet en luxe design-badkamer met luxe douche, rond ligbad, zwevend toilet, bidet en wastafelmeubel met dubbele wastafelpartij

tweede design-badkamer met luxe douche en wastafelpartij

groot tweede terras met uitzicht over Kralingen richting Kralingse Bos en Kralingse Plas

PARKEREN
Optioneel zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar:
- een afgesloten garagebox in de ondergelegen parkeergarage
- een privé-parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein

Prijs garagebox en privé-parkeerplaats op aanvraag.

EXTRA PLUSPUNTEN
- recent onder supervisie van een binnenhuisarchitect geheel verbouwd
- twee nieuwe design-badkamers, nieuw design-gastentoilet
- airconditioning
- vrijwel het gehele penthouse is voorzien van een prachtige, nieuwe houten vloer
- ter plaatse van de keuken voorzien van een fraaie stenen vloer
- strak gestucte wanden en plafonds
- representatief appartementencomplex met huismeester en actieve VvE
- gasten-parkeerplaatsen op het afgesloten privé-terrein
- echt een penthouse waar u zó in kunt!

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard.

Specifications


Price
€ 900.000 k.k.
District
Kralingen-Crooswijk
Location
In town center, Clear view, Near waterway
Zip code
3063 DJ Rotterdam
Property Type
Penthouse
Build Year
1991-2000
Build type
Existing
Parking
Garage, Car park
Rooms
4
Bedrooms
3
Living surface
164m²
Volume
514m³
Acceptance
directly

Share


[ { "address": "Oostmaaslaan 674", "zipCode": "3063 DJ", "city": "Rotterdam", "lat": 51.916695, "lng": 4.5154822 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


The form has successfully been sent. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?