+31 (0)10 22 508 22

Maaskade 93 b

Price € 495.000 k.k. Available

Description


Uniek wonen aan rivier De Maas! Schitterend gerenoveerd appartement waar u zó in kunt en met een weergaloos mooi uitzicht waarvan het elke dag opnieuw genieten is.

Het Noordereiland - ook wel het Montmartre aan de Maas genoemd - is een zeer geliefd stukje Rotterdam. Het wordt omringd door rivier de Nieuwe Maas en de Koningshaven - en via de Erasmusbrug, Willemsbrug of Koninginnebrug (en wat dacht u van de watertaxi?) is het vasteland met ondermeer het bruisende stadscentrum van Rotterdam snel te bereiken.

Het Noordereiland is sinds 2005 aangewezen als Beschermd Stadsgezicht, een extra waardering en zekerheid voor behoud van dit unieke stukje Rotterdam.

'n Impressie:

BELETAGE
fraaie ontvangsthal met lambrisering

royale woonkamer van ruim tien meter diep en met prachtig uitzicht op rivier de Nieuwe Maas

hoge plafonds

grote master-bedroom van bijna 30 m² inclusief serre

serre eventueel te gebruiken als aparte study cq werkhoek

de woonkamer, slaapkamer en serre zijn voorzien van een fraaie whitewash eikenhouten vloer

exclusieve, moderne Bulthaup keuken met alle apparatuur zoals een inductiekookplaat, wasemkap, vaatwasser, koelkast en close-in boiler

geheel betegelde badkamer met douche, wastafel en handdoekradiator

last-but-not-least: een heerlijk balkon!

heeft u de fotoreportage al bekeken...?

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging van dit heerlijke appartement.

Specifications


Price
€ 495.000 k.k.
District
Feijenoord
Location
Near waterway, On the waterfront, In residental area, Clear view
Zip code
3071 NE Rotterdam
Property Type
Ground floor apartment
Build type
Existing
Garden
Yes, Terrace, 100×100cm
Parking
Garage, Parking spot
Rooms
3
Bedrooms
1
Living surface
91m²
Volume
273m³
Acceptance
in consultation

Share


[ { "address": "Maaskade 93", "zipCode": "3071 NE", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9138011, "lng": 4.4939978 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


The form has successfully been sent. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?