+31 (0)10 22 508 22

Lloydkade ong

Price € 996.500 v.o.n. Available

Description


Prachtig op een hoek gesitueerd penthouse van ca. 173 m² met heerlijk terras op het zuiden van ca. 20 m². Zo mooi zou iedereen wel willen wonen…

’n Impressie van de indeling:

• living ca. 71 m²
• drie slaapkamers van ca. 13 tot 22 m²
• werkkamer ca. 15 m²
• twee badkamers (waarvan één en-suite)
• zonnig terras op het zuiden van ca. 20 m²
• weergaloos uitzicht op rivier de Maas

Het penthouse is gesitueerd op de vijfde (top-)verdieping van deelplan Waterfront, onderdeel uitmakend van project Eden District. Dit project ligt in de meest waterrijke wijk van Rotterdam centrum: het Lloydkwartier. Direct gelegen aan de Maas en grenzend aan de Parkhaven, Schiehaven en de Sint-Jobshaven. De vergezichten, wolkenpartijen en de drukte op het water vervelen nooit en geven de wijk haar dynamische karakter.

Met voldoende parkeerruimte, hotel, theater, cafés en restaurants, een supermarkt (AH), goed aangeschreven basisschool en kinderdagverblijven en sportscholen. Een uitstekende plek om te wonen en werken, uit te gaan en te ontspannen. En dat alles op 5 minuten fietsen van de binnenstad, 7 autominuten van de Ring Rotterdam en met uitstekende openbaar vervoer voorzieningen in de directe omgeving.

EIGEN GROND
Het betreft eigen grond.

PARKEREN
Bij dit semi-penthouse behoren twee (verplicht af te nemen) privé-parkeerplaatsen van € 29.500 v.o.n. per stuk.

ONTWIKKELAAR EN BOUWER
Project Eden District is ontwikkeld door Blauwhoed Projectontwikkeling en wordt gebouwd door STEBRU.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak om de mogelijkheden voor dit unieke penthouse te bespreken.

Specifications


Price
€ 996.500 v.o.n.
District
Delfshaven
Location
Near quiet road, In town center, Clear view, Open location, Near waterway
Zip code
3024 WX Rotterdam
Property Type
Penthouse
Build Year
2020
Build type
Development
Parking
Garage, IndoorCar park
Rooms
5
Bedrooms
4
Living surface
173m²
Volume
519m³
Acceptance
in consultation

Share


[ { "address": "Lloydkade 0", "zipCode": "3024 WX", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9012132, "lng": 4.4576012 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


The form has successfully been sent. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?