+31 (0)10 22 508 22

IJsselmondselaan 344

Price € 850.000 k.k. Available

Description


Wat een superleuk huis! Deze voormalige pastoriewoning is recent met veel smaak en zorg getransformeerd tot het heerlijke huis dat het nu is.

Charmant, karakteristiek, sfeervol en romantisch, het zijn allemaal trefwoorden die bij uitstek van toepassing zijn op dit prachtpand. De fraaie, hoge plafonds, nieuwe kozijnen met dubbel glas, glas-in-lood ramen en doordachte indeling maken het plaatje af.

** Heeft u de video met Virtuele Bezichtiging al bekeken? **

Niet alleen het huis, maar ook de plek mag er zijn: middenin Kralingseveer, waarbij u enerzijds in wereldstad Rotterdam woont en anderzijds geniet van een dorps, gezellig sfeertje.

Perfect is de ligging ten opzichte van verschillende uitvalswegen (A16/A20) en natuurlijk openbaar vervoer verbinding. Want het onlangs vernieuwde metrostation Capelse Brug van waaruit je in no-time het bruisende centrum van Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Ommoord of Nesselande bereikt, ligt vlakbij.

’n Impressie:

BEGANE GROND
prachtige entree met fraaie bordestrap en vide van ca. 6 meter hoog; dat is nog eens binnenkomen!

werkkamer annex bibliotheek

zeer royale woonkamer met erker, schouw, openhaard en openslaande deuren naar de zonnige tuin

ruime en prachtige woonkeuken (2019) met ondermeer Boretti-fornuis

portaal met voormalige dienstingang en toegang tot kelder

diverse karakteristieke glas-in-lood details

1e VERDIEPING
overloop

drie slaapkamers waarvan één master-bedroom

master-bedroom compleet met inloopkast, eigen moderne badkamer en separaat toilet

dakterras

tweede moderne badkamer

separaat (derde) toilet

wasruimte

2e VERDIEPING
vaste trap naar grote zolder met een overvloed aan bergruimte

na aanpassing mogelijkheden voor creatie extra kamer of speelzolder

ISOLATIE
Bij de recente renovatie is het huis goed geïsoleerd, ondermeer nieuwe kozijnen met HR+ dubbel glas, nieuwe cv-installatie etc.

De huidige eigenaar betaalt aan gas en elektra indicatief € 274 per maand en dat is voor een vrijstaand en groot huis als dit gunstig te noemen.

Het nieuwe energielabel is aangevraagd; onder voorbehoud wordt energielabel B verwacht.

TUIN
wat een heerlijke tuin!

in totaal maar liefst 710 m² eigen grond

volop privacy

grote veranda (2016) annex mancave van ca. 25 m²

stenen schuur (voormalige garage) van ca. 8 x 3 meter

parkeergelegenheid voor drie auto's op eigen terrein

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen wij ons voorstellen. Maak dan ook snel een afspraak voor een bezichtigen van dit bijzondere huis.

Specifications


Price
€ 850.000 k.k.
District
Prins Alexander
Location
Near quiet road, In residental area
Zip code
3064 AW Rotterdam
Property Type
Detached house
Build type
Existing
Garden
Yes, Garden all round
Parking
Garage, Parking spot
Rooms
6
Bedrooms
4
Living surface
224m²
Plot
710m²
Volume
855m³
Acceptance
in consultation

Share


Video


[ { "address": "IJsselmondselaan 344", "zipCode": "3064 AW", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9103493, "lng": 4.5514161 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


The form has successfully been sent. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?