+31 (0)10 22 508 22

Botersloot 521

Price € 1.000.000 k.k. Available

Description


Spectaculair design penthouse gelegen op de 19e verdieping van De Statendam in Rotterdam-Centrum, naast de wereldberoemde Markthal.

'n Impressie:

BEGANE GROND
representatieve en beveiligde centrale entree

19e VERDIEPING
entree

living met exclusieve SieMatic woonkeuken

twee slaapkamers waarvan één master-bedroom

walk-in-closet

twee design-badkamers

study

vrije ruimte annex kamer, te gebruiken naar eigen inzicht

voor het gehele penthouse geldt: spectaculair uitzicht!!!

PARKEREN
optioneel twee extra GROTE parkeerplaatsen in privé-parkeergarage beschikbaar, compleet met oplaadpunt voor elektrische auto

koopsom parkeerplaatsen € 39.500 per stuk

BERGING
twee privé-bergingen in de onderbouw

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over-of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen wij ons voorstellen! Maak dan ook snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging van dit spectaculaire penthouse.

Specifications


Price
€ 1.000.000 k.k.
District
Rotterdam Centrum
Location
In town center, Clear view
Zip code
3011 HE Rotterdam
Property Type
Penthouse
Build Year
2009
Build type
Existing
Parking
Garage, IndoorCar park
Rooms
4
Bedrooms
2
Living surface
180m²
Volume
597m³
Acceptance
in consultation

Share


[ { "address": "Botersloot 521", "zipCode": "3011 HE", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9215694, "lng": 4.4883 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


The form has successfully been sent. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?