+31 (0)10 22 508 22

Baan 50 m

Price € 725.000 v.o.n. Available

Description


Wat een fantastisch en luxe uitgevoerd appartement op de 18e verdieping van The CoolTower, ca. 101 m² plus terras ca. 11 m² , gesitueerd op eigen grond.

De bouw is in volle gang!

Spectaculair uitzicht en op straatniveau natuurlijk de gezellige Witte de Withstraat en straks de mooiste stadsboulevard van Nederland, de nieuwe Coolsingel.

THE COOLTOWER
Midden in het centrum van Rotterdam, tussen de Witte de With, de Schiedamsedijk en het Vasteland, wordt The CoolTower gebouwd. Een in het oog springende witte woontoren van 150 meter. Hiermee één van de hoogste appartementen-gebouwen in het centrum van Rotterdam.

Prachtig uitzichten vanaf de 18e verdieping op circa 55 meter hoog. Hier, midden in het SOHO van Rotterdam, is overal wat te beleven. De levendige sfeer, met cafés, evenementen, festivals, boetiekjes, galeries en restaurantjes. De gezelligheid, maar ook alle faciliteiten zijn altijd dichtbij.

EXTRA LUXE UITVOERING
- voorzien van luxe keuken met kookeiland, voorzien van Corian werkblad, apparatuur (Siemens), inductiekookplaat, vaatwasser, Combi-oven met stoomoven met waterreservoir, koel-/vriescombinatie, eiland afzuigkap met randafzuiging ( Wave) en wijnklimaatkast ( Duna)
- voorzien van luxe sanitair met grote tegels
- voorzien van luxe Svedex binnendeuren
- muren en plafonds gestuct
- voorzien van extra stopcontacten en lichtpunten
- voorzien van alarminstallatie

CITY CHIC APARTMENT
Dit mooie City Chic appartement bevindt zich op de 18e verdieping.

De globale indeling omvat:

entree met gastentoilet

riante living van ca. 44 m² inclusief open keuken (luxe keuken met kookeiland bij koopsom inbegrepen)

2 slaapkamers waarvan één master bedroom (ca. 20 en 14 m²)

luxe badkamer ( bij koopsom inbegrepen)

berging ca..2 m²

fantastisch zonneterras van ca. 11 m²

DAKTUIN
The CoolTower krijgt één van de grootste daktuinen van Rotterdam: maar liefst ca. 700 m², een unieke recreatiemogelijkheid middenin de stad en exclusief voor de bewoners van The CoolTower.

PARKEREN
Optioneel (niet verplicht) is één parkeerplaats in de privé parkeergarage van The CoolTower te koop á € 35.000.

BERGING
privé berging in onderbouw

gemeenschappelijke fietsenstalling

WONINGBORG
The CoolTower wordt gebouwd onder garantie van Woningborg, aanbevolen door consumentenorganisaties zoals de Vereniging Eigen Huis en Consumentenbond.

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief en voorlopig karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De getoonde beelden zijn artist impressions waar eveneens geen rechten aan kunnen worden ontleend. De voorschotbijdrage aan de VvE heeft eveneens een indicatief karakter. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Verkoop onder opschortende voorwaarde toestemming betrokken partijen. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard, uitsluitend de rechten en plichten voortvloeiende uit de getekende contracten zijn bepalend voor de rechtsverhouding tussen partijen.

Specifications


Price
€ 725.000 v.o.n.
District
Rotterdam Centrum
Location
Near quiet road, In town center, In residental area, Clear view
Zip code
3011 CC Rotterdam
Property Type
Walk-up flat
Build Year
2022
Build type
Development
Parking
Garage, Car parkParking spot
Rooms
3
Bedrooms
2
Living surface
101m²
Volume
300m³
Acceptance
in consultation

Share


[ { "address": "Baan 50", "zipCode": "3011 CC", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9143103, "lng": 4.4806736 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


The form has successfully been sent. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?