+31 (0)10 22 508 22

's-Gravenweg 421

Price € 585.000 k.k. Available

Description


** UNIEKE BOUWKAVEL **

Wie heeft er weleens gedroomd van de charme en authentieke uitstraling van een historische woonboerderij gecombineerd met de luxe en comfort van een hedendaagse villa…?

Op deze prachtlocatie vlakbij het Kralingse Bos en Plas, Erasmus Universiteit en alle voorzieningen bieden wij een bouwkavel van maar liefst ca. 1.300 m2 eigen grond aan.

Tot voor kort stond hier woonboerderij Kralingenzigt, een gemeentelijk monument dat in oude stijl herbouwd (eventueel in uitgebreide XXL versie) moet worden. Hiervoor is inmiddels een onherroepelijke omgevingsvergunning is afgegeven Werkelijk uniek!

De door uzelf in eigen beheer te bouwen woonboerderij heeft in de grote (vergunde) versie een vloeroppervlak van indicatief 400 m²* en na goedkeuring van de gemeente is het waarschijnlijk ook mogelijk om de 'kleine' versie met enkel het voorhuis van indicatief 200 m² te bouwen.

* Mede gelet op de bijzondere aard van het object is geen NEN2580 meting toegepast.

Met een object als dit is het als met de beste wijnen. Zij moeten rijpen om op smaak te komen. En de potentie van dit project is ongekend. Sfeer en karakter in optima forma.

Heeft u de artist impressions al bekeken…? Deze vormen een mooie inspiratiebron voor de mogelijkheden.

De vraagprijs van € 585.000 betreft:

- de bouwkavel van ca. 1.300 m²

plus

- de tekeningen en omgevingsvergunning voor de door uzelf in eigen beheer te bouwen woonboerderij.

De sloopkosten van de oude boerderij zijn reeds bij de prijs inbegrepen.

DISCLAIMER
Alle informatie inclusief eventuele bijlagen heeft nadrukkelijk een indicatief karakter, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard. Koper sluit een koopovereenkomst met verkoper voor de bestaande onroerende zaak ‘as is’. Daarnaast is koper vrij in de keuze van een aannemer om zelf, in eigen beheer de woonboerderij te bouwen.

Specifications


Price
€ 585.000 k.k.
District
Prins Alexander
Location
On the waterfront, In residental area, In forest area
Zip code
3065 SB Rotterdam
Property Type
Build lot
Plot
1m²
Acceptance
in consultation

Share


[ { "address": "'s-Gravenweg 421", "zipCode": "3065 SB", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9215058, "lng": 4.5390846 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


The form has successfully been sent. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?