+31 (0)10 22 508 22

's-Gravenweg 285

Price € 2.100.000 k.k. Available

Description


Villa Lindenerf, aangenaam! Deze charmante vrijstaande villa met dubbele carport, leistenen dak en zijvleugel op bijna 1.000 m² eigen grond is aantrekkelijk gesitueerd aan de fameuze 's-Gravenweg in Kralingen.

** Heeft u de DRONEVIDEO van deze prachtvilla al bekeken ? **

Vijf á zes slaapkamers, werkkamer, drie badkamers en een woonkeuken om verliefd op te worden. Huizen als deze laten zich welhaast niet beschrijven, die moet je ervaren. Serieuze gegadigden nodigen wij daarom van harte uit een geheel vrijblijvende bezichtiging te arrangeren.

Daarbij is de ligging natuurlijk optimaal met ondermeer Erasmus Universiteit, Kralingse Bos- en Plas, golfbaan, manage, openbaar vervoer, diverse leuke restaurants en uitvalswegen in de directe nabijheid. Wat een heerlijke locatie om te wonen!

'n Impressie:

BEGANE GROND
entree met garderobe en toilet

royale woonkamer en suite met openhaard, fraaie visgraat parketvloer en erker

aan voorzijde familyroom annex televisiekamer, eveneens met visgraat parketvloer en erker

grote en mooie woonkeuken met hardstenen vloer en voorts voorzien van alle apparatuur

veranda

bijkeuken annex binnenberging

wasruimte

twee werk- of slaapkamers

extra toilet

badkamer

twee kelders

1e VERDIEPING
overloop

vier slaapkamers waarvan de master-bedroom met airconditioning (één van de slaapkamers ligt op de eerste verdieping van de zijvleugel en kan daardoor bijvoorbeeld goed als gastenverblijf of au-pair ruimte worden gebruikt)

twee badkamers waarvan één luxe uitgevoerd

2e VERDIEPING
zolder cq extra slaapkamer

TUIN
en dan buiten! De tuin verdient een pluim.

heerlijk zonnig, pal op het zuiden gesitueerd en royaal van opzet, een heerlijke plek om te genieten

veel privacy

chaletberging

in principe mogelijkheid voor zwembad of jacuzzi

veranda annex terras

zeldzaam in Kralingen: carport voor twee auto's (inclusief oplader voor elektrische auto) en ruime parkeergelegenheid op eigen terrein

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvende bezichtiging.

Specifications


Price
€ 2.100.000 k.k.
District
Kralingen-Crooswijk
Location
In residental area, In forest
Zip code
3062 ZG Rotterdam
Property Type
Detached house
Build Year
1906-1930
Build type
Existing
Garden
Yes, Garden all round
Parking
Garage, Carport
Rooms
8
Bedrooms
5
Living surface
317m²
Plot
982m²
Volume
1148m³
Acceptance
in consultation

Share


[ { "address": "'s-Gravenweg 285", "zipCode": "3062 ZG", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9219983, "lng": 4.5289136 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


The form has successfully been sent. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?