+31 (0)10 22 508 22

Leidsestraatweg 16

Price € 1.675.000 k.k. Available

Description


Monumentale, vrijstaande villa, omstreeks 1912 gebouwd. Rijk aan traditie en rijk aan ruimte (in totaal circa 440 m² woonoppervlak en 1.115 m² eigen grond). Hier wordt wonen resideren!

“* BIEDEN VANAF PRIJS **
Er is sprake van een verkoop bij vrijwillige inschrijving.

Voor deze prachtige villa geldt een zeer scherpe vanaf-prijs van € 1.675.000,- k.k. Biedingen vanaf dit bedrag worden door de verkoper serieus in overweging genomen. U kunt dus zelf kenbaar maken wat u bereid bent te betalen.

De oorspronkelijke vraagprijs bedroeg € 1.975.000 en thans is derhalve met deze vrijwillige verkoop bij inschrijving een aantrekkelijke transactie mogelijk. Zelfs de WOZ waarde – en het is een feit van algemene bekendheid dat deze een conservatieve weergave van de marktwaarde geeft – bedraagt € 1.874.000 (per 1 januari 2019).

U krijgt bij uw bezichtiging alle beschikbare informatie over het object en u mag vanzelfsprekend uw eigen aankoopmakelaar / taxateur inschakelen.

Er wordt een snelle verkoop beoogd, waarbij de villa wordt gegund aan de beste bieder. U kunt tot uiterlijk vrijdag 23 april 2021 16.00 uur uw bieding uitbrengen.”

Met een pand als dit is het als met de beste wijnen: zij moeten rijpen om op smaak te komen. En die smaak zit erin, tot in het kleinste detail. Nergens te nadrukkelijk of overdadig, maar dat is juist het kenmerk van ware klasse.

Dit vrijstaande prachtpand combineert hedendaagse charme en wooncomfort met de sfeer van weleer. Heeft u de foto’s al bekeken…? De beelden spreken voor zich.

‘n Impressie:

BEGANE GROND
welkom in deze prachtvilla!

representatieve entree met vestibule, toilet en als eye-catcher van niveau een prachtig trappenhuis met glas-in-lood trapvenster

zeer riante living met geornamenteerd plafond, schouw en dubbele openslaande deuren naar voortuin en houten veranda

tweede royale living met geornamenteerd plafond, openslaande deuren naar aangrenzende veranda’s en tuin

woonkeuken voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur

aangrenzende eetkamer

ruime bijkeuken met bergkasten en opstelplaats wasmachine en droger

berging

1e VERDIEPING
overloop met separaat toilet

vier slaapkamers als volgt gespecificeerd:

slaapkamer I met walk-in-closet en openslaande deuren naar bordes

slaapkamer II met vaste kasten

slaapkamer III, deze slaapkamer is thans in gebruik als kantoor-/werkkamer met op maat gemaakte boekenkasten, schouw en openslaande deuren naar bordes

slaapkamer IV met vaste kasten

badkamer met inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en vloerverwarming

2e VERDIEPING
overloop met volop kastruimte

twee royale slaapkamers (V en VI) voorzien van vaste kasten

mogelijkheid voor extra slaapkamer

tweede badkamer met douche, wastafel en toilet

loggia

technische ruimte

3e VERDIEPING
royale zolder middels vaste trap bereikbaar

KELDER
ruime (wijn-)kelder

TUIN
wat een heerlijke tuin!

onder architectuur aangelegde tuin rondom

aan de achterzijde zonnig op het zuidwesten georiënteerd met zonneterras en uitzicht op de Pauluskerk

twee veranda’s

aan de voorzijde bereikbaar middels dubbele smeedijzeren hekpoort

oprit met drie parkeerplaatsen op eigen terrein met laadpaalvoorziening

OVERIGE PLUSPUNTEN
- aan de rand van Oegstgeest, met het centrum om de hoek
- ook Leiden is vlakbij
- vrij uitzicht over beschermd weidegebied “Het landje van Bremmer”
- op loopafstand van alle voorzieningen
- gunstige ligging t.o.v. uitvalswegen
- hedendaags wooncomfort met behoud van authentieke details
- voorzien van alarminstallatie

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen wij ons voorstellen. Wij nodigen u van harte uit voor een vrijblijvende bezichtiging waarbij u de vele pluspunten van deze stijlvolle villa zelf kunt ervaren.

** LET OP BIEDEN VANAF PRIJS**

Specifications


Price
€ 1.675.000 k.k.
District
Wijk 00 Oegstgeest
Location
Clear view
Zip code
2341 GR Oegstgeest
Property Type
Detached house
Build type
Existing
Garden
Yes, Garden all round
Parking
Garage, Parking spot
Rooms
9
Bedrooms
5
Living surface
440m²
Plot
1.115m²
Volume
1865m³
Acceptance
in consultation

Share


[ { "address": "Leidsestraatweg 16", "zipCode": "2341 GR", "city": "Oegstgeest", "lat": 52.1748375, "lng": 4.4715895 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


The form has successfully been sent. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?