+31 (0)10 22 508 22

Rijksweg 13

Price € 1.100.000 k.k. Available

Description


“Puttershoek”

Voorzien van een rijke historie presenteert zich het landgoed “Puttershoek” , fraai, het woonhuis is mooi centraal op het ruime perceel gesitueerd, volledig beschut en omheind, aan de rand van Nuland.

* BIEDEN VANAF PRIJS **
Er is sprake van een verkoop bij vrijwillige inschrijving.

Voor landhuis “ Puttershoek” geldt een uiterst scherpe BIEDEN VANAF-PRIJS (!) van € 1.100.000 k.k. Biedingen VANAF dit bedrag worden door de verkoper serieus in overweging genomen. U kunt dus zelf kenbaar maken wat u bereid bent te betalen.

De oorspronkelijke vraagprijs bedroeg € 1.675.000,- , thans is derhalve met deze verkoop bij vrijwillige inschrijving een zéér aantrekkelijke transactie mogelijk.

Er wordt een snelle verkoop beoogd, waarbij landhuis “ Puttershoek” wordt gegund aan de beste bieder.

De inschrijving sluit op 15 september om 16.00 uur. Bezichtigen? Maak snel een afspraak.

Een tussentijds knock-out-offer is mogelijk; op aanvraag hebben wij voor u een factsheet beschikbaar met nadere uitleg over deze ‘bieden vanaf’-prijs.

Een verkorte schets:

- 7 kamers (3 slaap)
- 2 badkamers
- meerdere terrassen
- theehuis en diverse externe ruimtes
- geasfalteerde oprijlaan
- onderhoudsvriendelijk perceel van 12.300 m2!
- uitgebreide en automatische beregeningsinstallatie

ligging ten opzichte van:

- loop- fietsafstand tot winkels, restaurants, scholen, sportclubs etc.
- Den Bosch ca. 15 min.
- Eindhoven Airport ca. 25 min.
- Eindhoven ca. 30 min.
- Tilburg ca. 30 min.
- Utrecht ca. 45 min.

De rijke historie (1802) vertaalt zich in een beschutte buitenlocatie, ruim opgezet met een prachtig aangelegde tuin o.a. voorzien van een uitbundige kleurenpracht van heesters en planten en de tevens aanwezige eeuwenoude Rode Beuk. Op dit moment is er een waar hertenkamp dat, eveneens beschut, volledig omheind is.

De indeling is verrassend knus en tegelijkertijd qua inhoud fors te noemen zonder dat het heel groot en onpersoonlijk wordt.

Begane grond:

- entree

- woonkamer

- zitkamer

- kantoorkamer

- kelder

doorgang naar:

- woon- eetkeuken

- bijkeuken

- badkamer 1

- studeerkamer

- master bedroom

- badkamer 2


1e etage:

- zit-/slaapkamer

- slaapkamer

- badkamer


Tuin:

Het ruime perceel biedt volop privacy en ook hier is het gelukt om de 12.300 m2 comfortabel en als zodanig overzichtelijk te houden.

- dubbele garage, tevens voorzien van smeerput, toilet en een aanrechtje

- werkplaats/berging/aanhangwagenstalling, aangebouwd aan de garage

- camperschuur, betonnen fundering

- hooischuur van geprofileerd staalplaat met vrij liggende vloer (geschikt voor ca. 100 balen hooi)

- theehuis met aanbouw voor tuinmachines

- hertenkamp


Kortom, een absoluut mooi en fraai gelegen landhuis op een zeer prettige en ruime kavel in de directe omgeving van de grotere steden van Noord-Brabant. Een bezichtiging zal u als een warme deken omhullen en bij deze bent U dan ook van harte welkom op landgoed “Puttershoek”.

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Maak dan zeker een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging van dit prachtige landgoed. LET OP 'BIEDEN VANAF PRIJS'

Specifications


Price
€ 1.100.000 k.k.
District
Nuland
Location
Near edge of forest, Near busy road, Sheltered location, In forest area, Clear view
Zip code
5391 LH Nuland
Property Type
Detached house
Build Year
1960
Build type
Existing
Garden
Yes, Garden all round
Parking
Garage, Parking spotFree standing, stone
Rooms
7
Bedrooms
3
Living surface
223m²
Plot
1,2ha
Volume
915m³
Acceptance
in consultation

Share


[ { "address": "Rijksweg 13", "zipCode": "5391 LH", "city": "Nuland", "lat": 51.7181311, "lng": 5.4275184 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


The form has successfully been sent. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?