+31 (0)10 22 508 22

Zeestraat 48 d

Price € 1.140.000 v.o.n. Available

Description


Op een werkelijke prachtige locatie in de gemeente Noordwijk, in het landelijke gezellige Noordwijkerhout verrijst villaproject Aan het Veld. Een oase van rust en ruimte met slechts 7 zeer exclusieve villa’s. Hier woon je midden tussen de bollenvelden. Met een weids uitzicht, dichtbij het strand, de duinen en de zee. Ook gezellige plaatsen als Noordwijk en Lisse vind je op fietsafstand.

INTRODUCTIE
Zou het niet geweldig zijn als je hier straks kunt wonen, leven en beleven? Met volop mogelijkheden om jouw villa nog helemaal naar wens vorm te geven? Het kan in Aan het Veld. Eindeloos genieten begint hier! Scholen, sportclubs, gezondheidscentra, recreatiegebieden… bedenk het en je vindt het in Noordwijkerhout of in de directe omgeving. Ook dat maakt wonen in Aan het Veld zo compleet en comfortabel. Shoppen, een terrasje pakken, sporten, wandelen, fietsen of gewoon even lekker uitwaaien aan het strand? Het kan hier allemaal. En wil je wat verder weg? Ook dan ben je er zo dankzij de centrale ligging van Aan het Veld, vlakbij de N206 en in de buurt van NS-stations en bushaltes.

VILLAPROJECT AAN HET VELD
Met trots presenteren we de zeven villa’s van Aan het Veld. En wat zijn ze prachtig geworden. Duurzaam, royaal, chic en luxueus, en bovenal zeer compleet, op geweldige kavels met een heerlijk uitzicht over de bollenvelden, de bosrand en de duinen. Ze zijn allemaal net weer even anders en dat maakt kiezen zo leuk. Bekijk ze alle zeven en vertel ons welke villa jouw absolute voorkeur heeft. De zeven villa’s in Aan het Veld zijn onder architectuur ontworpen en bieden je volop mogelijkheden om jouw persoonlijke touch mee te geven. Denk daarbij aan een veranda, dakkapellen, een badkamer en-suite, een tuinhuis of het realiseren van een slaap- en badkamer op de begane grond.

Maak al uw woonwensen werkelijkheid!

BOUWNUMMER 7, VILLA CABABBA
Villa Cabanna kun je met recht het sluitstuk van Aan het Veld noemen. Het is de enige villa met een geel/wit met rood genuanceerde gevel en de kavel is meer dan imposant; maar liefst ca. 1.430 m².

Maak je villa helemaal compleet door te kiezen voor verschillende indelings- en uitbreidingsmogelijkheden zoals een dakkapel, tuinhuis of veranda.

Daarnaast biedt aannemer ThuisinBouwen tal van mogelijkheden voor individualisering van uw nieuwe villa waaronder indelingsvarianten en (vergunningsvrije) uitbouwen.

En natuurlijk heeft zo'n prachtvilla energielabel A en is deze met haar aardwarmtepomp en optimale isolatie perfect op een duurzame toekomst voorbereid.

Alvast 'n impressie van de basisindeling:

BEGANE GROND
representatieve entree met toilet, meterkast en trappartij

royale living met erker

woonkeuken

inpandige berging annex garage

1e VERDIEPING
overloop

drie slaapkamers waarvan één master-bedroom met walk-in-closet

badkamer

2e VERDIEPING
grote voorzolder

hobbykamer annex vierde (slaap-)kamer

TUIN
En wat een heerlijke tuin! Door de zeer riante kavel van ca. 1.430 m² eigen grond in combinatie met de ligging aan 'het veld' heb je hier een zee aan ruimte.

PROJECTONTWIKKELAAR
De gerenommeerde projectontwikkelaar Timpaan heeft villaproject Aan het Veld ontwikkeld.

VILLABOUWER
In Aan het Veld in Noordwijkerhout kunt u al uw woonwensen werkelijkheid laten worden. Zo'n prachtproject wordt natuurlijk niet zomaar door een willekeurige aannemer gebouwd. Integendeel, hier is villabouwer ThuisinBouwen voor geselecteerd.

Niet voor niets is ThuisinBouwen de laatste jaren meerdere malen bekroond als ‘Beste Bouwer van Nederland’.

WONINGBORG
Naast de ongeëvenaarde kwaliteiten van aannemer ThuisinBouwen zijn de villa's ook nog eens gecertificeerd door Woningborg, een extra kwaliteitskeurmerk en afbouwgarantie dat wordt aanbevolen door consumentenorganisaties zoals de Vereniging Eigen Huis en Consumentenbond.

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Uitsluitend de door contractpartijen ondertekende cq gewaarmerkte stukken zijn bindend.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Vraag dan direct de documentatie aan bij Hulstkamp Christie's Makelaars of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Afspraken zijn zowel digitaal mogelijk middels Microsoft Teams, maar ook veilig op ons kantoor dat voorzien is van een infraroodzuil waarmee u contactloos uw handen kunt desinfecteren, een HEPA filter dat intensief de lucht reinigt en ook anderhalve meter afstand houden is geen probleem.

Specifications


Price
€ 1.140.000 v.o.n.
District
Wijk 00
Location
Near quiet road, Rural location, Clear view
Zip code
2211 XJ Noordwijkerhout
Property Type
Detached house
Build Year
2021
Build type
Development
Garden
Yes, Garden all round
Parking
Garage, Indoor
Rooms
5
Bedrooms
4
Living surface
191m²
Plot
1.430m²
Volume
600m³
Acceptance
in consultation

Share


[ { "address": "Zeestraat 48", "zipCode": "2211 XJ", "city": "Noordwijkerhout", "lat": 52.2649394, "lng": 4.4830261 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


The form has successfully been sent. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?