+31 (0)10 22 508 22

Rembrandtweg project Opduin

Price € 2.800.000 v.o.n. Available

Description


Uiterst exclusieve penthouses in Amsterdam-Beach, zoals Noordwijk internationaal ook wel wordt genoemd. Residence Opduin betreft zonder twijfel de top in Noordwijk. Niet voor niets is reeds 50% verkocht!

Vindt u comfort, veiligheid en duurzaamheid belangrijk in uw nieuwe woning? Dat komt goed uit want daaraan is bij project Opduin extra veel aandacht besteed.

Residence Opduin - Noordwijk aan Zee

Ingebed in historisch duingebied krijgt Noordwijk aan Zee er met Residence Opduin de ultieme woonbeleving bij. Aan de Rembrandtweg 10-12 in villawijk De Zuid realiseert de Noorlander Groep een elegant  appartementencomplex. In een weldadige, groenrijke omgeving op loopafstand van zee en strand. Een unieke locatie die vraagt om kleinschaligheid met allure.

Dit vertaalt zich in een appartementencomplex dat oogt als twee vrijstaande villa’s – van het type Midduyne en type Opduin -  en geheel aansluit op de omgeving. Met slechts vier woonlagen, en in totaal acht zeer exclusieve penthouses.

Type Midduyne

Begane grond ca. 284 m² verkocht
1e verdieping ca. 295 m² € 2.900.000
2e verdieping ca. 297 m² verkocht
3e verdieping ca. 264 m² € 2.800.000


Type Opduin

Begane grond ca. 375 m² € 3.800.000
1e verdieping ca. 375 m² € 3.685.000
2e verdieping ca. 377 m² verkocht
3e verdieping ca. 360 m² verkocht

Franse en Noordwijkse chic

Residence Opduin is ontworpen als twee stoere gebouwen, met elkaar verbonden via een volledig transparant entreegebouw. De architectuur van het geheel is groots en bevat een rijke detaillering. De uitstraling is licht, open en eigentijds klassiek; de materialisatie subliem.

Een combinatie van Franse en Noordwijkse chic, maar tevens hypermodern. Hier wordt een stijlvolle woonambiance gecreëerd, waarbij uw wensen en behoeften het uitgangspunt vormen. Ca. 264 tot 377 m2 puur woongenot, waarvan u de indeling grotendeels naar eigen believen kunt vormgeven. Van wellnessruimte tot huisbioscoop, van muziekkamer tot bibliotheek. De mogelijkheden zijn ongekend.

De acht penthouses in Residence Opduin zijn enerzijds klassiek van architectuur maar anderzijds modern qua comfort. Met Opduin wordt een nieuwe referentie in de markt gezet: het afwerkingsniveau is substantieel hoger dan bij vrijwel alle andere nieuwbouwprojecten.

Veiligheid en comfort in optima forma

Wonen in een mooi penthouse doet u ondermeer om de voordelen van veiligheid en comfort te ervaren. Bij de penthouses in Residence Opduin is men nog een stap verder gegaan. Een state-of-the-art beveiligingssysteem in combinatie met gebruiksvriendelijke domotica; gemak dient de mens! Daarbij zijn ook de overige technische installaties van hoog niveau.

En met energielabel A is Residence Opduin bovendien duurzaam en op de toekomst voorbereid.

Uniek: drie ruime parkeerplaatsen per woning

De inpandige parkeervoorziening van Residence Opduin op niveau -1 is uitnodigend als een luxe lounge. Bij binnenkomst ontstaat onmiddellijk een gevoel van aangenaam en veilig thuiskomen. De aankleding is exclusief en warm. Dankzij de fraaie afwerking van de wanden, stijlvolle wandlampen en indirecte verlichting.

Het gevoel van veiligheid wordt nog eens versterkt door de state-of-the-art bewaking. En door het feit dat de lift u vanuit de comfortabel ingerichte lobby van glas, rechtstreeks naar uw eigen villa appartement voert. Elke woning beschikt over drie uiterst brede parkeerplaatsen en een royale berging.

Extra pluspunten

  • gemeenschappelijke tuin van ca. 1.500 m² 
  • grote terrassen en de woningen op de begane grond hebben daarnaast ook een privé-tuin van ca. 400 tot 500 m²
  • voorzien van gebruiksvriendelijk domoticasysteem
  • state-of-the-art security, optimaal beveiligd
  • duurzaam en comfortabel met vloerverwarming en -koeling, zonnepanelen, perfecte isolatie en ventilatie met 100% verse buitenlucht
  • eigen grond en energielabel A

Enthousiast geworden?

Vraag dan snel exclusief bij Christie's International Real Estate|R365 de documentatie aan. Bel 010-2250822 of 020-2420888 ; u kunt natuurlijk ook het formulier op onze website invullen waarna wij u graag van de documentatie zullen voorzien.

Specifications


Price
€ 2.800.000 v.o.n.
District
Noordwijk Aan Zee
Location
Near quiet road, In town center, Sheltered location, By the sea
Zip code
2202 AX Noordwijk
Property Type
Penthouse
Build type
Development
Balcony
Yes, 32m²
Parking
Garage, Car park
Living surface
260m²
Volume
660m³

Share


[ { "address": "Rembrandtweg project Opduin 10", "zipCode": "2202 AX", "city": "Noordwijk", "lat": 52.2367028, "lng": 4.42825 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


The form has successfully been sent. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?