+31 (0)10 22 508 22

Rembrandtweg

Price € 6.900.000 k.k. Available

Description


Kapitale villa op een steenworp afstand van het strand. Dit prachtpand is in 2015 gebouwd en gesitueerd op een extra groot perceel van maar liefst 4.404 m² eigen grond.

Dit unieke object maakt deel uit van de Masterpiece Collection van Christie's International Real Estate, een titel welke is voorbehouden aan de àllermooiste objecten uit onze portefeuille.

Uit oogpunt van discretie worden op onze website geen interieurfoto's getoond; serieuze gegadigden informeren wij graag nader.

'n Impressie:

BEGANE GROND
entree met vide, trappartij, gastentoilet en lift

riante living met openhaard

aangrenzend terras met veranda

televisiekamer

Bulthaup woonkeuken waar een sterrenchef jaloers op zou zijn

bijkeuken

eetkamer annex kantoor

1e VERDIEPING
overloop met lift

drie slaapkamers waarvan één master-bedroom met eigen dressing

twee luxe badkamers

2e VERDIEPING
overloop met lift

vier slaapkamers

luxe badkamer

ONDERVERDIEPING
hal met lift

spectaculair binnenzwembad met jetstream en jacuzzi

aangrenzend terras

fitnessruimte

wellnessruimte met saune, Turks stoombad en douches

speelkamer

hobbyruimte annex bioscoop

wasruimte

extra kamer

geweldige privé-bar

wijnkelder

TUIN
En dan buiten! De tuin verdient een pluim. Compleet met diverse terrassen, volop privacy en ideaal op het zuiden gesitueerd.

Daarbij betreft het één van de grootste percelen grond, ruim 4.400 m² en zelfs met eigen voetbalveld. Het karakter van het duinlandschap wordt versterkt door het geaccidenteerde karakter van de tuin.

Last-but-not-least liggen de Koningin Astrid Boulevard en het strand op ca. 50 meter afstand.

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is nadrukkelijk uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging van deze prachtvilla.

Specifications


Price
€ 6.900.000 k.k.
District
Wijk 01 Noordwijk Aan Zee
Location
Near quiet road, In residental area, By the sea
Zip code
2202AX Noordwijk aan Zee
Property Type
Detached house
Build Year
2015
Build type
Existing
Garden
Yes, South, 4404m²
Rooms
14
Bedrooms
7
Bathrooms
4
Plot
4.404m²

Share


[ { "address": "Rembrandtweg 16", "zipCode": "2202AX", "city": "Noordwijk aan Zee", "lat": 52.2361099, "lng": 4.4274817 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


The form has successfully been sent. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?