+31 (0)10 22 508 22

's-Gravenweg 28 a

Price € 1.635.000 v.o.n. Available

Description


Exclusieve vrijstaande en uitgebouwde villa type Marcellus (vloeroppervlak ca. 371 m² inclusief garage) op Landgoed 's-Gravenhout. Wordt u de nieuwe bewoner van deze schitterende XXL villa?

Villa Marcellus is niet alleen qua woning, maar met ca. 2.580 m² eigen grond zéker ook qua tuin ruim en riant.

'n Impressie:

BEGANE GROND (ca. 224 m² bvo)
representatieve, grote ontvangsthal ca. 32 m² met garderobe en toilet

zeer riante living van ca. 120 m² (!) onderverdeeld in een grote woonkamer en ruime woonkeuken

praktische bijkeuken

aparte familyroom annex studeer-/ werkkamer ca. 17 m²

grote inpandige garage annex multifunctionele ruimte ca. 24 m²

1e VERDIEPING (ca. 126 m² bvo)
overloop

vier royale slaapkamers van ca. 35, 15, 21 en 15 m²

twee ruime badkamers

bergruimte

2e VERDIEPING (ca. 21 m² bvo)
middels vlizotrap bereikbare vliering

PARKEREN
ruime parkeergelegenheid op eigen grond

inpandige garage

TUIN
optimaal op het zuidwesten gesitueerde tuin

ca. 2.580 m² eigen grond

LANDGOED 'S-GRAVENHOUT, ZO MOOI ZOU IEDEREEN WEL WILLEN WONEN
's-Gravenhout is gesitueerd tussen de Ringvaart en de ’s-Gravenweg in Nieuwerkerk aan den IJssel, op ca. vijf km van Rotterdam-Prinsenland/Kralingen. We hebben het hier over een absolute toplocatie!

Niet voor niets wordt Nieuwerkerk ook wel ‘het nieuwe Hillegersberg’ genoemd. Want de woonomgeving is hoogwaardig en de faciliteiten zijn optimaal.

's-Gravenhout biedt u dan wel de allure van wonen op een landgoed, maar toch zijn alle voorzieningen nabij. Tal van scholen, winkels, openbaar vervoer, sportverenigingen en recreatiemogelijkheden (waaronder maar liefst drie golfbanen) zijn op een steenworp afstand beschikbaar.

Bovendien zit u binnen enkele minuten op de autosnelweg en is er een NS-station nabij.

En de bruisende metropool Rotterdam ligt op nog geen 5 kilometer afstand. Zo mooi zou iedereen wel willen wonen!

BOUWER
Landgoed 's-Gravenhout wordt gebouwd door Van Houwelingen Rotterdam (VHR Groep), dé villabouwer van Nederland en welke ondermeer in Rotterdam als Capelle aan den IJssel reeds diverse succesvolle villaprojecten heeft gerealiseerd.

ARCHITECT
De villa's op Landgoed 's-Gravenhout zijn ontworpen door de architecten van A1 Ontwerpgroep uit Rotterdam, bekend om om tijdloze ontwerpen van tal van villa's door geheel Nederland.

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Uitsluitend de getekende contractstukken zijn bindend. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Wij zijn u graag van dienst! Op aanvraag hebben wij de tekeningen voor u beschikbaar en tevens is een bezichtiging van deze recent gereedgekomen XXL villa mogelijk.

Specifications


Price
€ 1.635.000 v.o.n.
District
Verspreide bebouwing Essepolder
Location
Near quiet road, Sheltered location, In forest area, In residental area, Clear view
Zip code
2911 CG Nieuwerkerk A/d Ijssel
Property Type
Detached house
Build Year
2020
Build type
Development
Garden
Yes, Garden all round
Parking
Garage, Extension, stoneIndoorParking spot
Rooms
6
Bedrooms
4
Living surface
326m²
Plot
2.580m²
Volume
1360m³
Acceptance
in consultation

Share


[ { "address": "'s-Gravenweg 28", "zipCode": "2911 CG", "city": "Nieuwerkerk A/d Ijssel", "lat": 51.9502159, "lng": 4.6077983 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


The form has successfully been sent. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?