+31 (0)10 22 508 22

Oranjestraat 75

Price € 975.000 k.k. Available

Description


Wat een fantastisch huis! Aan de buitenkant een klassiek rietgedekte villa, maar voor wie een kijkje binnen neemt, een bijzonder verrassend modern interieur.

Deze in 2014 onder architectuur ontworpen en gebouwde villa met veel licht en ruimte staat niet zomaar ergens. De landelijke locatie in Moerkapelle staat voor vrijheid, groen, rust, maar toch ook op steenworp afstand van de wereldsteden Rotterdam en Den Haag.

** Heeft u de film met virtuele bezichtiging al bekeken...? **

Kort samengevat;
- vrijstaande villa aan een autovrije dijk
- heerlijke tuin en dakterras met vrij uitzicht
- woon-werk combinatie mogelijk, aparte ingang aanwezig
- inpandige garage
- drie riante slaapkamers
- twee badkamers
- dubbele haard in de living
- onderverdieping meer dan geschikt voor dubbele bewoning, annex guesthouse met separate ingang

’n Impressie;

BEGANE GROND
representatieve entree met ontvangsthal

toilet met fonteintje

uiterst riante living met openhaard met kamer en suite werk/studeerkamer en inbouwkasten

open keuken voorzien van alle denkbare luxe Gaggenau inbouwapparatuur en wijnkoelkast en toegang tot het dakterras

EERSTE VERDIEPING
masterbedroom met badkamer met ligbad/jacuzzi, dubbele douche en twee wastafelmeubels

dubbele walk-in closet

apart toilet

tweede slaapkamer

ONDERVERDIEPING

aparte entree

derde slaapkamer annex werk/hobby kamer met badkamer met douche, wastafel en toilet

inpandige garage met elektrische deur, geschikt voor twee auto's

technische ruimte

TUIN
rondom fraaie tuin met aan de achterzijde prachtig landelijk uitzicht

riant dakterras

breng binnen naar buiten en buiten naar binnen!

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Maak dan snel een afspraak voor een geheel vrijblijvende bezichtiging.

Specifications


Price
€ 975.000 k.k.
District
Kern Moerkapelle
Location
Near quiet road, Rural location, Clear view
Zip code
2751 BJ Moerkapelle
Property Type
Detached house
Build Year
2014
Build type
Existing
Garden
Yes, Garden all round
Rooms
5
Bedrooms
3
Living surface
204m²
Plot
465m²
Volume
902m³
Acceptance
in consultation

Share


[ { "address": "Oranjestraat 75", "zipCode": "2751 BJ", "city": "Moerkapelle", "lat": 52.0450866, "lng": 4.5909976 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


The form has successfully been sent. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?